1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
21-02-2015 20:06

Επίσημα σε Σύρο και Αγρίνιο τα Final 4

Στη Σύρο και το Αγρίνιο θα φιλοξενήσουν τα Final 4 κυπέλλου ανδρών και γυναικών αντίστοιχα όπως αναμενόταν και ανακοίνωσε η ΕΟΠΕ.


Το Final 4 του Κυπέλλου Ανδρών θα φιλοξενηθεί στη Σύρο το διήμερο 14-15 Μαρτίου και η αντίστοιχη διοργάνωση των Γυναικών στο Αγρίνιο σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί μετά την ολοκλήρωση της προημιτελικής φάσης.

Οι αγώνες και των δύο τελικών φάσεων των Κυπέλλων θα είναι ‘Ειδικής Διαχείρισης’ (όπως προβλέπεται και στις σχετικές προκηρύξεις) ο βαθμός της οποίας θα καθοριστεί, για κάθε ένα από τα Final 4, σε συνεργασία με το Υφυπουργείο Αθλητισμού, μετά από σύσκεψη με τους συνδιοργανωτές, τις οικείες αστυνομικές αρχές και τις ομάδες που έχουν προκριθεί, διασφαλίζοντας την ισότιμη μεταχείριση των συμμετεχουσών ομάδων.

1 σχόλιο

  • Comment Link gia pameeeee Σάββατο, 21 Φεβρουαρίου 2015 20:39 posted by gia pameeeee

    Προσφέρω μια παλετα δραμαμινες για την ομαδα που δεν ηθελε να ερθει στη Συρο επειδη φοβοταν τον καιρο και το ανακοινωσε κιολας σε οπαδικο τηε site,Σα δε ντρεπεστε λεω εγω

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ