1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
20-02-2015 20:03

Κρίσιμο ματς με... ακαδημίες στην Τούμπα

Με τον αγώνα της ΜΕΝΤ απέναντι στον Ολυμπιακό (21/2, 18.00, Διαιτητές: Βασιλειάδης, Τσεπκινλής) ανοίγει η αυλαία της 17η αγωνιστικής της Volleyleague. Μια αναμέτρηση πού κρίσιμη και για τις δύο ομάδες.
Η ΜΕΝΤ ισοβαθμεί με τον Αρη στην 9η θέση και αντιμετωπίζει τον κίνδυνο να χάσει το πλεονέκτημα στα πλέι άουτ, που με τόσο κόπο απέκτησε στον πρωτο γύρο του πρωταθλήματος. Το μεγάλο πρόβλημα είναι οι απουσίες των «καθαρόαιμων» λίμπερο Γιώργου Κνάπεκ, Αλέξανδρου Αντωνιάδη που είναι τραυματίες. Όπως και στον αγώνα με την Ορεστιάδα, λίμπερο θα αγωνιστεί ο Δημήτρης Χρυσάφης. Η ΜΕΝΤ αναζητά την 5η νίκη της στο πρωτάθλημα και την πρώτη εντός του 2015 καθώς η τελευταία επικράτηση ήταν απέναντι στην Ορεστιάδα στις 28 Δεκεμβρίου.

Η ομάδα της Τούμπας ανακοίνωσε ότι τα εισιτήρια του αγώνα θα διατεθούν μόνο τις ακαδημίες της, καθώς θέλει να αποκλείσει τις πιθανότητες αντιποίνων από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ

Ο Ολυμπιακός, μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ γνωρίζει ότι για να κρατήσει την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο, θα πρέπει να μην έχει άλλες απώλειες, ενώ θα έχει τα μάτια του και στην Θεσσαλονίκη όπου την Καθαρά Δευτέρα ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Τραυματισμοί δεν υπάρχουν. Η προετοιμασία των ερυθρολεύκων ολοκληρώθηκε χωρίς απρόοπτα την Παρασκευή (20/2). Οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από δύσκολη εβδομάδα που έδωσαν 10 σετ στα ντέρμπι με ΠΑΟΚ και Ορεστιάδα.

Στον αγώνα του Α΄γύρου ο Ολυμπιακός νίκησε με 3-0 (25-18, 25-13, 25-13).

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ