Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
27-01-2015 22:11

«Τελικός» στη Λαμία

Ένας πολύ σημαντικός αγώνας ρίχνει την αυλαία της 14ης αγωνιστικής της Volleyleague. Η Λαμία υποδέχεται τη ΜΕΝΤ με τις δύο ομάδες να έχουν ανάγκη τους βαθμούς.
 
 
Ο αγώνας μοιράζει με «τελικό» και για τις δύο ομάδες διότι θέλουν τους βαθμούς για την παραμονή τους. Η Λαμία έχοντας στο ενεργητικό της μία νίκη – εντός έδρας – με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης θέλει το τρίποντο για να πλησιάσει την ΑΕΚ και τον Άρη. Η Λαμία με νέο πρόσωπο τον Θεόδωρο Τσαδήμα που πιθανότατα να αγωνιστεί λίμπερο και έχοντας δρομολογήσει τις διαδικασίες για την αντικατάσταση του Πολωνού Γιάροσλαβ Λεχ που αποχώρησε, ποντάρει σε ένα διαφορετικό σχήμα που θα έχει και τον παράγοντα έκπληξη.

Η ΜΕΝΤ θα συνεχίσει το πρωτάθλημα με πασαδόρους τον Γιώργο Ναζίρη και το Νίκο Παντίρη καθώς ο Ιταλός Ματέο Πάρις ειδοποίησε τη διοίκηση πως θα επιστρέψει ξανά από την Ιταλία. Άλλο πρόβλημα δεν υπάρχει για την ομάδα του Σπύρου Γκολίτση που με 12 βαθμούς σε 13 αγώνες βρίσκεται στην 9η θέση της βαθμολογίας. Η ΜΕΝΤ στοχεύει στην 5η νίκη της στο πρωτάθλημα και στην πρώτη εκτός έδρας. Στον Α΄γύρο η ΜΕΝΤ είχε νικήσει με 3-1 σετ.

«Όλα τα ματς είναι δύσκολα. Και οι δύο ομάδες χρειάζονται τους βαθμούς και ειδικά εμείς. Τέτοιες ώρες δεν πρέπει να μιλάμε πολύ. Θέλουμε τον κόσμο και όποιος φίλος του συλλόγου μπορεί θέλουμε να μας βοηθήσει», είπε ο τεχνικός του Γ.Σ.Λαμία Θανάσης Κατσιγιάννης.

Ο προπονητής της ΜΕΝΤ Σπύρος Γκολίτσης είπε: «Είναι από τους αγώνες που έχουν διπλή βαθμολογική σημασία. Θα έλεγα πως είναι εξάποντο εάν καταφέρουμε να νικήσουμε. Ξέρουμε πως η Λαμία θα τα δώσει όλα γιατί δεν έχει άλλα περιθώρια αλλά πιστεύω πως σαν ομάδα είμαστε σε καλύτερη μοίρα. Κι εμείς θέλουμε πολύ τη νίκη. Θα γίνει μεγάλη μάχη. Με νίκη θα κάνουμε σημαντικό βήμα για την παραμονή μας χωρίς να την εξασφαλίσουμε».

*Στον αγώνα του Α΄γύρου η ΜΕΝΤ είχε νικήσει τον Γ.Σ.Λαμία με 3-1 (25-16, 25-27, 25-23, 25-23).