1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
16-01-2015 20:57

Μάχη διαφορετικών στόχων και ντεμπούτο Γραμματικάκη στην Τούμπα

Πολύ σημαντική είναι η αναμέτρηση της ΜΕΝΤ με τον Φοίνικα Σύρου (17/1, 19.00, Διαιτητές: Βασιλειάδης, Θεμελής) για την 13η αγωνιστική της Volleyleague
Η ΜΕΝΤ προσπαθεί να γλιτώσει τα πλέι άουτ και κάθε βαθμός θα είναι πολύ χρήσιμος. Έχει συγκεντρώσει 12 βαθμούς στον πρώτο γύρο και ένας στόχος μπορεί να είναι ακόμα και να αποφύγει την διεξαγωγή των αγώνων παραμονής.

Αμφίβολος είναι ο Ιταλός Ματέο Πάρις ο οποίος μέχρι το απόγευμα της Παρασκευής 16/1 δεν είχε επιστρέψει από την πατρίδα του. Αντίθετα αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του ο Δημήτρης Γραμματικάκης που έβγαλε δελτίο στη ΜΕΝΤ. Ο Γραμματικάκης από το καλοκαίρι ήταν εκτός δράσης και μέχρι και τη σεζόν 2013-14 ήταν στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

Ο Φοίνικας Σύρου βρίσκεται από νωρίς σήμερα στη Θεσσαλονίκη με όλους τους παίκτες του Ράτκο Παβλίσεβιτς να είναι ετοιμοπόλεμοι. Με 21 βαθμούς σε 12 αγώνες ο Φοίνικας μοιράζεται την 5η θέση της βαθμολογίας με τον Παναθηναϊκό. Στον Α΄γύρο ο Φοίνικας είχε νικήσει 3-1 σετ. Η ομάδα της Σύρου προέρχεται από την εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΟΚ με 3-2 σετ και θέλει να επιστρέψει στις νίκες. Για την ακρίβεια διεκδικεί την 7η νίκη στο πρωτάθλημα ώστε να διατηρηθεί κοντά στην πρώτη προνομιούχα τετράδα της βαθμολογίας που οδηγεί στα πλέι άουτ.

* Στον αγώνα του Α΄γύρου ο Φοίνικας Σύρου νίκησε τη ΜΕΝΤ 3-1 (17-25, 25-16, 25-18, 25-19)

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ