1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-11-2020 13:58

Μενέλαος Κοκκινάκης: «Πρέπει να το πολεμήσουμε μέχρι το τέλος»

Μετά από σχεδόν τρεις εβδομάδες κλεισμένος στο σπίτι του στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, ο διεθνής λίμπερο του ΠΑΟΚ Μενέλαος Κοκκινάκης επέστρεψε στην Αθήνα για να συνεχίσει την καραντίνα στο πατρικό του μαζί με την οικογένειά του.
«Από την πρώτη ημέρα που μπήκαμε σε καραντίνα στη Θεσσαλονίκη, κοίταξα να φτιάξω το πρόγραμμά μου με βάση τα θέλω μου και με αυτά που με κάνουν να περνάω ωραία. Έχω δικό μου πρόγραμμα για να νιώθω καλά εγώ ο ίδιος γιατί το θεωρώ πολύ σημαντικό αυτό στον άνθρωπο. Όμως μετά από τρεις σχεδόν εβδομάδες ήρθε η ώρα να επιστρέψω στην Αθήνα για να δω λίγο και τους δικούς μου ανθρώπους» λέει στο sports3.gr ο διεθνής λίμπερο του Π.Α.Ο.Κ. και αναφέρθηκε στο πως είναι η καθημερινότητά του στη καραντίνα.

«Μετά τον πρωινό καφέ μου, θα κάνω ελάχιστη γυμναστική. Εδώ και πολλά χρόνια ασχολούμαι με βιντεοπαιχνίδια και περνάω αρκετές ώρες στον υπολογιστή μου και παίζω μαζί με τους φίλους μου. Είμαστε συνδεδεμένοι και μιλάμε και περνάει ευχάριστα ο χρόνος. Τα απογεύματα θα κάνω την βόλτα μου μαζί με συμπαίκτες μου όπως ο Ραφαήλ Κουμεντάκης και ο Βαν Ντε Ντρις, καθώς και με άλλους φίλους που έχω στη Θεσσαλονίκη».

«Κακό για το σώμα μας η καραντίνα»

Σχετικά με τις δυσκολίες των αθλητών να επανέλθουν σε καλή κατάσταση μετά τον εγκλεισμό στο σπίτι, ο Μενέλαος Κοκκινάκης είπε: «Για έναν αθλητή που είναι συνηθισμένος να σπαταλάει πολύ ενέργεια εντός και εκτός γηπέδου, είναι δύσκολο να την διοχετεύσεις μέσα στο σπίτι. Προσωπικά την ενέργεια που έχω την διώχνω κάνοντας μία βόλτα, διάφορες δικές μου δραστηριότητες και προσπαθώ όσο το δυνατόν να μην το σκέφτομαι. Είναι πολύ δύσκολο για έναν αθλητή να σταματάει την άθληση, να την ξεκινάει πάλι και στο σημείο που έφθασε σε καλό επίπεδο να σταματάει και πάλι. Αυτό ισχύει βέβαια για όλους και όχι μόνο για τον αθλητή. Όμως δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό και πρέπει να το πολεμήσουμε μέχρι το τέλος, ασχέτως αν είναι πολύ κακό για το σώμα μας».

«Χάνουν πολλά οι ερασιτέχνες αθλητές»

Για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό ο διεθνής λίμπερο του Π.Α.Ο.Κ. είπε: «Στον ερασιτεχνικό αθλητισμό και συγκεκριμένα στο βόλεϊ τα πράγματα είναι διαφορετικά σε σχέση με άλλα μεγάλα ομαδικά αθλήματα. Δεν παίρνεις τόσα χρήματα και μελλοντικά θα χάσεις ακόμα περισσότερα. Αυτά παλεύουμε όλοι εμείς οι αθλητές. Μακάρι να πάνε όλα καλά».

Πηγή: sports3.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ