1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
18-11-2013 15:49

«Χαρήκαμε που ήρθαμε την πόλη μας»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Oι δύο Αλεξανδρουπολίτες παίκτες του Μεγάλου Αλεξάνδρου, Ρεμπούτσιας και Στοϊλούδης μίλησαν στο ThrakiSportS για τη μεγάλη νίκη της ομάδας τους καθώς και για την επιστροφή στην πατρίδα τους. Υπενθυμίζουμε πως οι δύο αθλητές ήταν από τους πρωταγωνιστές της νίκης του Μ. Αλεξάνδρου επί της ΓΕΑ, ενώ ξεκίνησαν από τα τμήματα υποδομής του Εθνικού, έχοντας πολλές διακρίσεις στο ενεργητικό τους.

O πασαδόρος Τάσος Ρεμπούτσιας τόνισε: "Η ομάδα χρειαζόταν σήμερα τη νίκη. Είναι η τρίτη μου χρονιά στο σύλλογο από τη Θεσσαλονίκη. Χαρήκαμε πολύ που ήρθαμε στην πόλη μας, για να παίξουμε σε ένα γήπεδο που μεγαλώσαμε. Ελπίζουμε σε ανάλογη συνέχεια και στα επόμενα παιχνίδια πρωταθλήματος".

Ο κεντρικός Βασίλης Στοϊλούδης δήλωσε: " Μεγάλη νίκη η σημερινή σε μια δύσκολη έδρα. Στόχος είναι να συνεχίσουμε με νίκες, γιατί δεν ξεκινήσαμε καλά, κάνοντας δύο ήττες. Είναι η δεύτερη χρονιά, που παίζω στην ομάδα και προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο. Ήταν μεγάλη μου χαρά, που επέστρεψα στην πόλη μου, έστω και ως αντίπαλος. Τα συναισθήματά μου ήταν ανάμεικτα, αφού σήμερα βρέθηκα αντίπαλος με παλιούς καλούς μου φίλους".

Πηγή: thrakiports
 
Διαβάστηκε 1133 φορές
Περισσότερα από την κατηγορία: « Ο Μέγας Αλέξανδρος κλείνει τα 90

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ