1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
03-02-2021 23:44

Με φόρα για την τρίτη σερί νίκη ο Φίλιππος για το διπλό ο Μίλωνας στη Βέροια

Στη Βέροια στρέφεται το ενδιαφέρον της 7ης και τελευταίας αγωνιστικής του Α΄γύρου στην Volley League καθώς ο Φίλιππος Βέροιας θα υποδεχτεί το Μίλωνα. (7η αγωνιστική, 4/2, 18:00, Live Streaming Volley League, Διαιτητές: Παπαδογούλας, Δανιηλίδου). Ο Φίλιππος Βέροιας είναι πανέτοιμος για να πετύχει την τρίτη σερί νίκη του και την πρώτη εντός έδρας στη Volley League. 

Η ομάδα του Σωκράτη Τζιουμάκα, ενισχυμένη με το νεοπαοκτηθέντα πρώην άσο του Ηρακλή, Αργύρη Μαυροβουνιώτη, φιλοδοξεί απέναντι στην έμπειρη ομάδα της Ν. Σμύρνης να συνεχίσει τις καλές της εμφανίσεις, ώστε να υποδεχθεί στη συνέχεια Φοίνικα Σύρου και Ολυμπιακού, απελευθερωμένη από το άγχος για ό,τι καλύτερο. Εδώ και λίγα 24ωρα εξάλλου στις προπονήσεις έχει επιστρέψει και ο Στέλιος Τζιουμάκας, που πρόσφατα ταλαιπωρήθηκε από έναν τραυματισμό του στον ώμο.

O προπονητής του Φιλίππου Βέροιας Σωκράτης Τζιουμάκας δήλωσε: «Ο Μίλωνας είναι από τις ομάδες που θεωρητικά είναι στα μέτρα μας και θέλουμε να κερδίσουμε. Με μία καλή δικιά μας εμφάνιση, ανάλογη με αυτή της Κηφισιάς, μπορούμε νομίζω να πάρουμε ακόμη τρεις βαθμούς. Αρχίζουμε να παίζουμε καλά, ξαναβρίσκουμε τον εαυτό μας. Παράλληλα στην ομάδα μας προστέθηκε ένας ακόμη έμπειρος παίκτης ο Μαυροβουνιώτης, που όσο πιο γρήγορα ετοιμαστεί, τόσο πιο καλά θα είναι για εμάς, αφού μετά από ένα μεγάλο διάστημα αποχής, δεν θέλουμε να τον τραυματίσουμε, μιας και προέχει η υγεία όλων».


Ο ακραίος του Φιλίππου Εντουάρντο Στουντζίνσκι δήλωσε: «Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά θέλουμε να δώσουμε συνέχεια στις καλές μας εμφανίσεις και να το κερδίσουμε. Δείχνουμε ότι από αγώνα σε αγώνα τελευταία βελτιωνόμαστε, βρίσκουμε τον αγωνιστικό μας ρυθμό και πρέπει να συνεχίσουμε σε αυτή το δρόμο. Είναι μία ομάδα στα μέτρα μας, που έχει πολύ καλούς και έμπειρους παίκτες, αλλά σίγουρα δεν ανήκει στην 4άδα και φέτος έχουμε τους ίδιους στόχους. Πιστεύω πως θα γίνει ένα πολύ μεγάλο ματς και η τύχη του τελικού αποτελέσματος είναι στο χέρι μας».

Ο Μίλων προέρχεται και αυτός από σημαντική νίκη επί του ΟΦΗ με 3-0 σετ και στοχεύει στην δεύτερη συνεχόμενη επιτυχία και την πρώτη εκτός έδρας στο εφετινό πρωτάθλημα. Η ομαδα του Σάκη Ψάρρα θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά χωρίς τον Ανδρέα Ανδρεάδη που πήγε στον Ολυμπιακό αλλά νέο πρόσωπο θα είναι ο Θεόδωρος Δορδοκίδης που δόθηκε από τον Ολυμπιακό ως αντάλλαγμα. Οπως φαίνεται όμως βασικός κεντρικός θα αγωνιστεί πιθανότατα ο Μίλτος Τσαρκάτογλου.

Ο προπονητής του Μίλωνα Σάκης Ψάρρας έχει τους δικούς του λόγους να αισθάνεται πολύ καλά που επιστρέφει στη Βέροια και εξηγεί τους λόγους: «Οπως ξέρετε κατάγομαι από τα Γρεβενά αλλά όταν ήμουν μικρός πέρασα πολλά χρόνια με τους παππούδες μου στη Βέροια. Επομένως είμαι από εκείνους που έχουν χαρεί με την προκοπή και την πρόοδο του βερειώτικου βόλεϊ και του Φιλίππου. Από εκεί και πέρα όμως στόχος της ομάδας μου είναι η νίκη παρότι είμαστε αποδυναμωμένοι με την απουσία του Ανδρέα Ανδρεάδη. Οπως και να το κάνεις η εμπειρία του και το εκτόπισμα του στο κέντρο δεν αναπληρώνονται. Θα τον περιμένουμε και πάλι το καλοκαίρι...

Παρόλα αυτά έχουμε τους παίκτες μας που θα πάρουν τις ευκαιρίες τους για να δείξουν την αξία τους. Ο Μίλων ποντάρει πολλά στη δύναμη της ομάδας και το αποδείξαμε και στις πρώτες αγωνιστικές που είχαμε απουσίες λόγω του covid.  Ξέρουμε πως ο Φίλιππος είναι φιλόδοξη ομάδα.

Θα κάνουμε αυτό που κάνουμε πάντα. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα» Είναι η πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων σε επίσημο αγώνα της Volley League. Οι δύο ομάδες είχαν δώσει φιλικό προετοιμασίας στη Ν. Σμύρνη τον περασμένο Σεπτέμβριο το οποίο ολοκληρώθηκε ισόπαλο 2-2 σετ.  

  Volley League 2020 - 7η αγωνιστική  

Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου

Ηράκλειο, Λίντο, 17.00 (Live Streaming Volley League): Ο.Φ.Η. - Α.Ο. Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ Διαιτητές:

Πρέντζας, Αγγελίδης, Παρατηρητής: Κοκοτσάκης, Επόπτες: κουνδουράκη, Σπαντιδάκη, Γραμματεία: Αβραμοπούλου.

(Αναβλήθηκε): Π.Α.Ο.Κ.- Α.Ο.Π.Κηφισιά Διαιτητές: Γεωργιάδης, Βασιλειάδης, Παρατηρητής: Δεληκωστίδης, Επόπτες: Βασδέκης, Κουκουμάκας Π., Γραμματεία: Εμμανουηλίδου.    

Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου

Βέροια, Δ.Βικέλας, 18:00 (Live Streaming Volley League): Α.Π.Σ.Φίλιππος - Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων
Διαιτητές: Παπαδογούλας, Δανιηλίδου, Παρατηρητής: Θεμελής, Επόπτες: Σαρακινίδης, Χανός, Γραμματεία: Ψάρρα Μ..

Ρέντη, Μελίνα Μερκούρη, 20:00 (ΕΡΤ-3): Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Παναθηναϊκός Α.Ο.
Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Κουτσούλας, Παρατηρητής: Ράπτης, Επόπτες: Τόλιος, Νικάκης, Γραμματεία: Θεοδωρίδου.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ