1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
16-05-2013 19:12

Σερβίς στη Λήμνο για τα μπαράζ ανόδου παρουσία Γκιούρδα, Σιδηρόπουλου και livestreaming από volleynews.gr

Οι τέσσερις κορυφαίες ομάδες της νησιωτικής Ελλάδας είναι έτοιμες να αγωνιστούν στα μπαράζ ανόδου Α2 Ανδρών στον 10ο όμιλο του Περιφερειακού πρωταθλήματος. Οι αγώνες θα αρχίσουν την Παρασκευή και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή στη Λήμνο και στο γυμναστήριο της Μύρινας που ο Νίκος Σαμαράς ίδρυσε τον Λήμνος Sports Club και οραματίστηκε γεμάτες ακαδημίες βόλεϊ και την ομάδα του να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στις Εθνικές κατηγορίες.

Η μεγάλη στιγμή για την ομάδα του μεγάλου «Σαμ» έφτασε, αλλά για τους λημνιούς και ειδικά αυτούς που γνώριζαν το μέγεθος και την προσφορά του σπουδαίου αθλητή το ενδιαφέρον δεν εστιάζεται μόνο στην προσπάθεια του Λήμνος Sports Club αλλά και στην προβολή της διοργάνωσης και των ομάδων που θα αγωνιστούν από κάθε γωνιά του Αιγαίου.

Στο φάιναλ-4 ανόδου θα αγωνιστούν το Λήμνος Sports Club, ο Mέγας Αλέξανδρος Σύρου, η Ροδίων Άθλησης και ο ΓΣ Παγχιακός. Η πρώτη ομάδα θα πάρει την άνοδο για την Α2 ανδρών 2013-14.

Σημαντικές προσωπικότητες του ελληνικού βόλεϊ θα βρεθούν στο νησί το τριήμερο 17-19 Μαΐου ενώ παράλληλα θα γίνουν συγκεντρωτικές προπονήσεις με αθλητές και αθλήτριες παρουσία του ομοσπονδιακού προπονητή Τάκη Φλώρου, αλλά και του Μάριου Γκιούρδα και Γρηγόρη Σιδηρόπουλου που θα τιμήσουν με την παρουσία τους την τεράστια προσπάθεια που γίνεται αλλά και τη μνήμη του αγαπημένου τους φίλου και συναθλητή.

Όλοι οι αγώνες θα μεταδοθούν από το volleynews.gr και το volleyball.gr σε παραγωγή του sportshero.gr.

Οι συνθέσεις των ομάδων: ΕΔΩ

 
Η Β΄φάση του 10ου ομίλου του Εθνικού Περιφερειακού πρωταθλήματος ανδρών:
1η ημέρα – Παρασκευή 17 Μαΐου
18.00: Μ.Αλέξανδρος – Ροδίων Άθλεσης
20.30: Λήμνος Sports Club – Παγχιακός
2η ημέρα – Σάββατο 18 Μαΐου
18.00: Παγχιακός – Ροδίων Άθλεσης
20.30: Λήμνος – Μ.Αλέξανδρος
3η ημέρα – Κυριακή 19 Μαΐου
12.00: Μ.Αλέξανδρος – Παγχιακός
18.00: Λήμνος - Ροδίων Άθλεσης


Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ