1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-11-2022 18:15

Από τη Σλοβακία στη Σκύδρα ο Ολυμπιακός κοντράρεται με τον Αριστοτέλη (11/11, 18:00, Live Streaming ESAP TV)

Aπό το γυμναστήριο των Καλυβίων και την αναμέτρηση μεταξύ του Φ.Ε.Σ.Αριστοτέλη Σκύδρας και του ευρωπαίου Ολυμπιακού θα ξεκινήσει την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου το οδοιπορικό της 4ης αγωνιστικής στην Volley League (4η αγωνιστική, γυμναστήριο Καλυβίων 11/11, 18:00 Live Streaming ESAP TV, Διαιτητές: Δανιηλίδου, Πορτοκαλίδης).

O Αριστοτέλης Σκύδρας δίνει τον πρώτο του αγώνα με ομάδα που στοχεύει στον τίτλο του πρωταθλήματος. Έχει στο ενεργητικό του 2 βαθμούς από τη νίκη στο ντέρμπι με τον Άθλο Ορεστιάδας.

Ο προπονητής του Αριστοτέλη Σκύδρας Παναγιώτης Σδραυκάκης, δήλωσε για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό: "Το παιχνίδι της Παρασκευής με τον Ολυμπιακό, αποτελεί σημαντικό γεγονός για την πόλη της Σκύδρας, όπως επίσης είναι ένα μεγάλο κίνητρο για τους αθλητές μου. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε ότι περισσότερο γίνεται".

Δηλώσεις έκανε και ο λίμπερο της ομάδας του Αριστοτέλη Σωτήρης Συναδινός: "Την Παρασκευή στις 11 του μήνα έχουμε ένα μεγάλο παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό. Είναι μία πολύ σημαντική στιγμή για την πόλη της Σκύδρας, καθώς μετά από πολλά χρόνια, θα καταφέρει να αντιμετωπίσει έναν μεγάλο αντίπαλο μέσα στην έδρα της. Περιμένουμε όλο τον κόσμο και τους οπαδούς μας δίπλα μας, έτσι ώστε όλοι μαζί, να φέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην πόλη".

Ο Ολυμπιακός προέρχεται από τον κρίσιμο ευρωπαϊκό αγώνα στη Σλοβακία όπου νίκησε με 3-1 σετ την Κομάρνο και άνοιξε το δρόμο για την πρόκριση. Από τη Σλοβακία στη Σκύδρα λοιπόν για την ομάδα του Πειραιά που θέλει στη συνέχεια χρόνο αποθεραπείας και ξεκούρασης ενόψει της ρεβάνς με τους Σλοβάκους στου Ρέντη. Ο Ολυμπιακός είναι η μοναδική αήττητη ομάδα στο πρωτάθλημα και θέλει να περάσει χωρίς απώλειες από την έδρα του Αριστοτέλη για να διατηρήσει το μοναχικό προβάδισμα στη βαθμολογία.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Αλμπέρτο Τζουλιάνι δήλωσε: «Τελευταίος αγώνας αύριο, από τη σειρά αγώνων που θα δίναμε εκτός Αθήνας σε μια βδομάδα. Σίγουρα, θα είναι σημαντικό να διατηρήσουμε τη συγκέντρωση ψηλά, για να παίξουμε απέναντι σε μια ομάδα με πολλές δυνατότητες και επικίνδυνη».

Ο διαγώνιος του Ολυμπιακού Νίκος Ζουπάνης δήλωσε: «Όπως αποδεικνύεται, κανένα ματς δεν είναι εύκολο στο φετινό πρωτάθλημα. Η Σκύδρα μπορεί να είναι καινούρια στην κατηγορία, αλλά μέσα στην έδρα της, σίγουρα, ξέρει να μάχεται. Εμείς έχουμε μια εβδομάδα γεμάτη ταξίδια και τώρα πάμε στο τρίτο ματς σε αυτή την εβδομάδα.

Χρειάζεται να δείξουμε την κλάση μας και να μείνουμε σοβαροί για το στόχο μας, που είναι φυσικά το τρία στα τρία αυτή την εβδομάδα». Είναι ο πρώτος αγώνας μεταξύ του Φ.Ε.Σ. Αριστοτέλη Σκύδρας και του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. για το πρωτάθλημα Volley League.

Volley League 2022-23

4η αγωνιστική

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2022

Γυμναστήριο ΔΑΚ Καλυβίων, 18:00 (Live Streaming ESAP T.V.): Φ.Ε.Σ.Αριστοτέλης - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.

Διαιτητές: Δανιηλίδου, Πορτοκαλίδης, Παρατηρητής: Δεληκωστίδης, Επόπτες: Βένος, Χανός, Γραμματεία: Συρομάχου.

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2022

Γυμναστήριο Β.Α.Κ. Ηρακλείου, 17:00 (Live Streaming ESAP T.V.): Ο.Φ.Η. - Π.Α.Ο.Κ.

Διαιτητές: Αγγελίδης, Καραπουλάκης, Παρατηρητής: Βλαχάκης, Επόπτες: Μανωλάκης, Συκάς, Γραμματεία: Αβραμοπούλου.

Γυμναστήριο Αγίου Θωμά Μαρούσι (κεκλεισμένων θυρών), 21:15 (PAO T.V.): Παναθηναϊκός Α.Ο. - Α.Ο. Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ

Διαιτητές: Βουδούρης, Γεροθόδωρος, Παρατηρητής: Ράπτης, Επόπτες: Αρβανίτης, Βαρατάσης, Γραμματεία: Καρατζογλίδου.

Γυμναστήριο Ζηρίνειο Κηφισιάς, 21:30 (Ε.Ρ.Τ. - 3): Α.Ο.Π.Κηφισιάς - Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων

Διαιτητές: Κουτσούλας, Ράντσιου, Παρατηρητής: Ιορδανίδης, Επόπτες: Κατσιάρας, Τσίτσικας, Γραμματεία: Θεοδωρίδου.

Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022

Γυμναστήριο Αλέξανδρος Νικολαΐδης Πολίχνης 18:00 (Live Streaming ESAP T.V.): Πήγασος Πολίχνης - Α.Σ.Άθλος Ορεστιάδας

Διαιτητές: Γεωργιάδης Εμ., Βασιλειάδης, Παρατηρητής: Μιχελινάκης, Επόπτες: Λούμσι, Παπαδοπούλου, Γραμματεία: Δεληκωστίδου.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ