1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-12-2020 01:45

Τραγωδία στην Ελπίδα Αμπελοκήπων, ο covid-19 «θέρισε» οικογένεια αθλήτριας

Μια μεγάλη οικογενειακή τραγωδία αποκάλυψε η Ελπίδα Αμπελοκήπων, η οποία εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για την τριπλή απώλεια, πατέρα, γιαγιάς και προγιαγιάς που είχε οικογένεια, νεαρής αθλήτριας βόλεϊ του συλλόγου απο το κύμα πανδημίας του covid-19 που σαρώνει την Θεσσαλονίκη.

Η επίσημη ανακοίνωση του Θεσσαλονικιώτικου συλλόγου που δεν αποκαλύπτει το όνομα του αθλητή που βιώνει αυτή την ανείπωτη συμφορά, αναφέρει:

 «Μία «δική μας» οικογένεια, η οικογένεια ενός παιδιού που ανήκει στα τμήματα υποδομής του ΑΣ Ελπίς Αμπελοκήπων, χτυπήθηκε με τον πιο σκληρό τρόπο από τη νόσο Covid-19, η οποία μέσα σε λίγες ώρες της στέρησε τρία αγαπημένα της πρόσωπα.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στο νεαρό μέλος του συλλόγου μας, που μέσα σε λίγες ώρες έχασε πατέρα, γιαγιά και προγιαγιά λόγω του κορωνοϊού και ευχόμαστε να βρει τη δύναμη για να αντέξει το χτύπημα της μοίρας.

Καλό κουράγιο εκ μέρους του συλλόγου μας και σε όλα τα υπόλοιπα συγγενικά πρόσωπα των εκλιπόντων.

Ας είναι αυτή η τελευταία απώλεια για τον σύλλογό μας και για όλη την αθλητική κοινότητα της Θεσσαλονίκης.

Ο κορωνοϊός μας απειλεί όλους! Γι' αυτό ας προσέχουμε όσο μπορούμε την υγεία μας και των δικών μας ανθρώπων: Φοράμε μάσκα, αποφεύγουμε τις περιττές μετακινήσεις, τηρούμε τις αποστάσεις και τα μέτρα ατομικής υγιεινής, για να αντέξουμε και να βγούμε δυνατοί από αυτή την πανδημία.»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ