1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
03-04-2019 08:53

«Εμφύλιος» στη Θράκη το... survivor της Volley League

H ώρα της κρίσης έφτασε για τις δύο ομάδες της Θράκης, τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και την Κομοτηνή που ξεκινούν από σήμερα τελικούς επιβίωσης στην Volley League.

Πέντε ημέρες μετά τη μονομαχία τους στο φινάλε της κανονικής περιόδου αρχίζουν τις μάχες με πραγματικά... πυρά και στόχο την παραμονή στην επαγγελματική κατηγορία. Η παραμονή θα κριθεί στις 3 νίκες. (1ος αγώνας πλέι άουτ, 3/4, 18.00, Διαιτητές: Μυλωνάκης, Φραγκάκης).

Οι δύο ομάδες της Θράκης παρότι απείχαν 9 βαθμούς στο τέλος της κανονικής περίοδου βρέθηκαν να δίνουν πλέι άουτ μετά τις αλλαγές που έγιναν ύστερα από την αποχώρηση του Ηρακλή Χαλκίδας. 

Ο Εθνικός έχει νικήσει και τους δύο αγώνες της κανονικής περιόδου με 3-0 σετ και όπως είπε ο προπονητής του Εθνικού Σάκης Μουστακίδης η ομάδα του είναι και συνηθισμένη στα δύσκολα και έχει τις δυνατότητες να πάρει τις τρεις νίκες για την παραμονή.

«Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης δεν θα μπει πρώτη φορά σε πλέι άουτ αλλά με αυτές τις εμφανίσεις και αυτή την συγκομιδή βαθμών δεν άξιζε να είναι εδώ. Για την ώρα αφοσιωνόμαστε στο στόχο της παραμονής. Η Κομοτηνή προσπάθησε να κρατήσει κρυφά χαρτιά στον τελευταίο αγώνα. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Ηρθε η ώρα να κάνουμε την διαφορά μέσα στο γήπεδο και να πετύχουμε το μεγάλο στόχο της παραμονής».Η Κομοτηνή μετά από 22 αγώνες πρωταθλήματος έχει μία νίκη (επί της ΑΕΚ στην Κομοτηνή) αλλά μέσα σε λιγότερο από δύο εβδομάδες πριν αν κάνει τρεις επί του Εθνικού.

«Η κακή πλευρά του νομίσματος είναι πως οι δύο ομάδες της Θράκης βρίσκονται στη δυσάρεστη θέση των πλέι άουτ αλλά από την άλλη πλευρά σίγουρα μία από αυτές θα συνεχίσει στη μεγάλη κατηγορία. Θέλουμε αυτή να είμαστε εμείς. Εχουμε προετοιμαστεί και ήρθε η ώρα να βγάλουμε ότι έχουμε στο γήπεδο για να πετύχουμε το στόχο μας», είπε ο προπονητής της Κομοτηνής Ηλίας Κρεούζης.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ