1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-01-2019 15:04

Θετικός σε απαγορευμένη ουσία ο πρώην κεντρικός της Κομοτηνής Ρενάν Σάντος!

Ο Βραζιλιάνος κεντρικός, Ρενάν Σάντος, βρέθηκε να έχει κάνει χρήση απαγορευμένης ουσίας
όπως ανακοίνωσε η ΕΣΑΠ. Ευτυχώς για την ομάδα της Κομοτηνής στην οποία άνηκε ο παίκτηες, το περιστατικό είναι ανώδυνο, καθώς ο αθλητής τις ημέρες των Χριστουγέννων έληξε το συμβόλαιό του με την ομάδα της Ροδόπης. Ο Ρενάν Σάντος βρίσκεται τώρα στην Ρουμανία για να αγωνιστεί στο πρωτάθλημά της και η Κομοτηνή αντικατέστησε τον Ρενάν με τον Κέβιν Φέρελ από την Αγία Λουκία.

Ο Ρενάν βρέθηκε θετικός μετά από έλεγχο του ΕΣΚΑΝ που διεξήχθη μετά τον αγώνα Α.Ο.Π. Κηφισιάς - Μ.Γ.Σ.Α.Ε.Κομοτηνής για το πρωτάθλημα της volleyleague (21/11/18).

Σύμφωνα με τους κανονισμούς του Ε.Σ.Κ.Α.Ν. ο αθλητής (ο οποίος έχει ήδη αναχωρήσει από την Ελλάδα λύνοντας το συμβόλαιό του με την ομάδα της Ροδόπης) έχει δικαίωμα να ζητήσει εξέταση και του Β΄δείγματος μέχρι τις 20 Ιανουαρίου. Μέχρι την ολοκλήρωση των διαδικασιών του έχει επιβάλει ποινή προσωρινού αποκλεισμού από όλους τους αγώνες.

Η Ε.Σ.Α.Π. άμεσα και με έγγραφό της προς τον αθλητή, το σωματείο του και το δικαιοδοτικό της όργανο, ενεργοποίησε την διαδικασία που προβλέπει η αθλητική νομοθεσία, ο πρόσφατα επικυρωμένος παγκόσμιος κώδικας αντιντόπινγκ και η προκήρυξη του πρωταθλήματος για αντίστοιχες περιπτώσεις.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ