1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-03-2017 20:19

Λέει «αντίο» στα φιλέ η Κάταλιν Κις

Το Σάββατο 25 Μαρτίου ο Άρης θα δώσει το τελευταίο του παιχνίδι για τη φετινή σεζόν απέναντι στην Ελπίδα Αμπελοκήπων και οι «κιτρινόμαυροι» κάνουν κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας για να δώσουν ένα τελευταίο χειροκρότημα στις αθλήτριες του Δημήτρη Σολκίδη αλλά και στη Κάταλιν Κις που θα αποσυρθεί από τα φιλέ.

Η 38χρονη διαγώνια θα βάλει τον επίλογο σε μία σπουδαία καριέρα, 12 χρόνια μετά τη πρώτη της παρουσία στα ελληνικά παρκέ για λογαριασμό του Ηρακλή Κηφισιάς. Στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Κτησιφώντα Παιανίας, Πανιώνιο, ΑΕΚ, Ολυμπιακό, Ηλιούπολη και αύριο θα πει αντίο φορώντας τα κιτρινόμαυρα. Τη περσινή σεζόν φορούσε τη φανέλα του Prestige Απόλλων στη Κύπρο με τον οποίο πανηγύρισε και το πρωτάθλημα.

Η ανακοίνωση:

"Το Σάββατο έχουμε τον τελευταίο μας αγώνα στις 17.00 στο ΔΑΚ Πυλαίας!Έναν αγώνα που πρέπει οι φίλοι της ομάδας να είναι εκεί για δώσουν ένα χειροκρότημα στα κορίτσια του συλλόγου για αξιοπρεπή πορεία που πραγματοποίησαν και την φετινή χρονιά. Επίσης, πρέπει να δώσουμε όλοι μας το πιο δυνατό μας χειροκρότημα σε μια σπουδαία αθλήτρια την Κάταλιν Κις. Η Ουγγαρέζα αθλήτρια της ομάδας μας, θα βάλει τον επίλογο της σπουδαίας αθλητικής της καριέρας, στο ΔΑΚ Πυλαίας".

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ