1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
21-05-2022 17:23

Rhodes Futures: Πρόκριση για Μανδηλάρη, Κανέλλο και Παπαδημητρίου, Ιωαννίδη - οι αντίπαλοι τους για την οκτάδα

Την πρόκριση από τη φάση των ομίλων πήραν ο Θοδωρής Παπαδημητρίου με τον Παναγιώτη Ιωαννίδη και ο Ιάσονας Κανέλλος με τον Άγγελο Μανδηλάρη.

Στην αναμέτρηση για την 3η θέση του Α' ομίλου που οδηγεί στον επόμενο γύρο, Παπαδημητρίου και Ιωαννίδης έκαναν την ανατροπή απέναντι στους Τσέχους Ντούμεκ, Σέντλακ και στο φινάλε πανηγύρισαν τη μεγάλη νίκη με 2-1 (18-21, 21-17, 15-13) σετ. Για την πρόκριση στα προημιτελικά θα αντιμετωπίσουν τους Φινλανδούς Νούρμινεν, Σίρεν οι οποίοι κατέλαβαν την 2η θέση στον Δ' όμιλο. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 20.10.

Για τον Β' όμιλο, οι πρωταθλητές Ελλάδας Ιάσονας Κανέλλος, Άγγελος Μανδηλάρης πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση άφησαν εκτός διοργάνωσης τους Σλοβένους Ζέμλιακ, Ποκέρσνικ με 2-0 (23-21, 21-16) σετ. Στο δρόμο για την οκτάδα του παγκόσμιου τουρνουά στη Ρόδο θα αναμετρηθούν με τους Ουρουγουανούς Λουκαρέλι, Χάνιμπαλ που προκρίθηκαν ως δεύτεροι από τον Α' όμιλο. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 21.00.

Αντίθετα, τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του τουρνουά γνώρισαν οι Στέλιος Τζιουμάκας, Δημήτρης Χατζηνικολάου και Σταύρος Ντάλλας, Αντιόλ Κόλα. Οι πρώτοι δεν κατάφεραν και στο δεύτερο παιχνίδι τους στον Γ' όμιλο και ηττήθηκαν από τους Αμερικανούς Γουέμπερ, Έβανς με 2-0 (21-13, 21-18) σετ.

Επίσης, ο Σταύρος Ντάλλας και ο Αντιόλ Κόλα παρά την προσπάθειά τους κόντρα στα αδέρφια Μπέλο από την Αγγλία, γνώρισαν την ήττα με 2-0 (21-15, 21-16) σετ.

Στα προημιτελικά έχουν ήδη προκριθεί τα αδέρφια Κάλβιν και Κούνσι Αγιέ από την Γαλλία με δύο νίκες στον Α' όμιλο, από τον Β' όμιλο αήττητοι πέρασαν στην οκτάδα οι Ελβετοί Μετράλ, Χαούσενερ, από τον Γ' οι Ελβετοί Φριντλ, Τράμερ και από τον Δ' οι Πολωνοί Σζαλανκιέβιτς, Φλόρτσζικ.


Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα και το υπόλοιπο πρόγραμμα των αγώνων ΕΔΩ.

 

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ