1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-05-2022 03:15

H Ιταλική Ταράντο Πρίσμα καλωσόρισε τον Χαράλαμπο Ανδρεόπουλο

Τον Χαράλαμπο Ανδρεόπουλο ανακοίνωσε και επίσημα η Ιταλική, Ταράντο Πρίσμα, λίγες ώρες μετά την αποχώρηση του από τον Παναθηναϊκό.

Αρχικά η ανακοίνωση του συλλόγου που έχει σήμα την τρίαινα, αναφέρει:

«Ο Έλληνας ακραίος Ανδρεόπουλος Χαράλαμπος (1μ92) από την Αθήνα, εντάχθηκε και επίσημα στην ομάδας μας. Ο Ανδρεόπουλος ήταν πρωταγωνιστής στην κατάκτηση του Λιγκ καπ από την ομάδας του τον Παναθηναϊκό, τον οποίο τα τρία τελευταία τρία χρόνια , οδήγησε σε 2 πρωταθλήματα και δύο Λιγκ καπ ενώ έκανε το ντεμπούτο στην εθνική ομάδα της χώρας του, στο Ευρωπαϊκό του 2021.»

Χαράλαμπος: «Μια εξαιρετική ευκαιρία»

Ο ίδιος ο Ανδρεόπουλος στις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη σελίδα της ομάδας τόνισε:«Ήταν πάντα ένα όνειρό μου να παίξω σε μια ομάδα στο κορυφαίο πρωτάθλημα στον κόσμο, το ιταλικό. Είναι τιμή μου που μπορώ να είμαι μέλος σε μια σπουδαία ομάδα στην Α1, όπου έχουν αγωνιστεί πολλοί θρύλοι του ιταλικού βόλεϊ.

Η μεγαλύτερη φιλοδοξία μου είναι να αξιοποιήσω στο έπακρο κάθε στιγμή της νέας σεζόν. Ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τον στόχο της, και να καταφέρει να κερδίσει μια σημαντική θέση στη σουπερλίγκα. Από παιδί, πάντα παρακολουθούσα το ιταλικό πρωτάθλημα και το όνειρό μου ήταν να μπορέσω να παίξω σε αυτό μια μέρα. Παρακολούθησα τους αγώνες στον Τάραντο πέρυσι και με εξέπληξε πολύ η απόδοση του.

Είμαι σίγουρος ότι ανάλογες εμφανίσεις θα γίνουν και την επόμενη σεζόν, και πιστεύω πλέον να τις ζήσω ως πρωταγωνιστής. Πιστεύω στη δουλειά του κυρίου Ντι Πίντο και δέχτηκα με χαρά την πρόταση του. Είμαι σίγουρος ότι είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να παίξω, να μεγαλώσω και να αποδείξω την αξία μου».

Ζελατόρε: «Μεγάλη θέληση να παίξει στο Τάραντο»

Ο Αντιπρόεδρος Ζελατόρε αναφερόμενος στον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού, σχολίασε: «Ο νεαρός Ανδρεόπουλος Χαράλαμπος έδειξε ότι έχει μεγάλη θέληση και αποφασιστικότητα να έρθει να παίξει στην Τάραντο. Η αθλητική του εμπειρία έχει ήδη δώσει πολλά εξαιρετικά αποτελέσματα έχοντας μόλις κατακτήσει το Λιγκ Καπ και το πρωτάθλημα στην Αθήνα. Είμαστε σίγουροι ότι θα είναι βασικός παίκτης για την ομάδα μας και θα μπορέσει να ενσωματωθεί καλά στο ρόστερ που σχηματίζεται.».

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ