1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-05-2020 01:11

Παρουσίασε και επίσημα την Κατερίνα Ζακχαίου η Κούνεο

Μετά την Όλγα Στράντζαλη, η Κούνεο ανακοίνωσε επίσημα από την ιστοσελίδα της και την απόκτηση της Κατερίνας Ζακχαίου. H νεαρή διεθνής Κύπρια μπλοκέρ (21 χρ., 1μ92) που κατέκτησε τρία νταμπλ αλλα και το Τσαλεντζ καπ με τις «ερυθρόλευκες», δήλωσε με ενθουσιασμό για το μεγάλο της άλμα στο κορυφαίο πρωτάθλημα της Ευρώπης:

«Η πρόταση μιας φιλόδοξης ομάδας όπως η Κούνεο με έπεισε αμέσως γιατί, μετά από τρεις επιτυχημένες σεζόν με την φανέλα του Ολυμπιακού, έψαχνα μια νέα πρόκληση που θα με βοηθούσε να κάνω ένα ποιοτικό άλμα στην καριέρα μου. Είμαι πανέτοιμη να ξεκινήσω αυτήν τη νέα περιπέτεια στο πιο δύσκολο πρωτάθλημα στον κόσμο.

Επίσης ανυπομονώ να επισκεφθώ το γήπεδο της νέας μου ομάδας και να γνωρίσω από κοντά τις καινούργιες μου συμπαίκτριες αλλα και τους φιλάθλους μας που τόσο πολλά έχω ακούσει για το πάθος με το οποίο υποστηρίζουν τις αθλήτριες.»

Να σημειωθεί ότι οι δύο συμπαίκτριες, Ζακχαίου και Στράντζαλη αύριο Πέμπτη (21/5) ειναι καλέσμένες σε ειδική εκπομπή στο κανάλι του συλλόγου στο Youtube, και θα απαντήσουν σε ερωτήσεις των φιλάθλων της Κούνεο.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ