1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-04-2020 15:05

Ο Μαρούλης επέστρεψε από την Ελβετία και μπήκε σε καραντίνα με τον Κοκκινάκη

Στην Ελλάδα βρίσκεται από την Κυριακή του Πάσχα ο Θάνος Μαρούλης, ο οποίος επέστρεψε από την Ελβετία και πλέον βρίσκεται σε καραντίνα 14 ημερών, όπως προβλέπεται για αυτούς που επιστρέφουν από το εξωτερικό.

Μετά από έναν και πλέον μήνα καραντίνας στην Ελβετία με τον συμπαίκτη του στη Νάφελς Νίκο Παπαγγελόπουλο, ο Θάνος Μαρούλης επέστρεψε αεροπορικώς μέσω Ζυρίχης στην Αθήνα, με τον Παπαγγελόπουλο να παραμένει όμως στο εξωτερικό και η επιστροφή του στην Ελλάδα θα γίνει στις 9 Μαΐου.

«Υπήρχαν δύο πτήσεις Σάββατο και Κυριακή και επειδή δεν πήγαινε άλλο η κατάσταση αποφάσισα να επιστρέψω. Η πτήση ήταν με την Swiss Air σε συνεργασία με την Aegean. Μέσω του Π.Α.Σ.Α.Π. απευθύνθηκα στο υπουργείο πολιτικής προστασίας και τους ενημέρωσα για την κατάστασή μου και μου είπαν να επιστρέψω άμεσα με την πτήση της Swiss και δεν μπόρεσα να γυρίσω με το αυτοκίνητό μου, λόγω των κλειστών συνόρων» είπε στο volleynews.gr ο Θάνος Μαρούλης και συνέχισε αναφορικά με τις διαδικασίες που πέρασε στο ξενοδοχείο Coral με το που προσγειώθηκε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

«Υπήρχε πολύ καλή οργάνωση στο αεροδρόμιο και με λεωφορεία πήγαν εμένα και τους υπόλοιπους ανθρώπους της πτήσης στο ξενοδοχείο Coral στη Γλυφάδα και υποβληθήκαμε σε εξέταση κορονοϊού. Μετά από 24 ώρες βγήκαν τα αποτελέσματα αρνητικά, όμως μπήκα σε καραντίνα για 14 ημέρες επειδή ήμουν στο εξωτερικό. Πλέον είμαι στο σπίτι που νοικιάσαμε με τον Μένιο Κοκκινάκη μέχρι να ηρεμήσει η όλη κατάσταση» κατέληξε.

Σχετικά άρθρα

  • Στην ελβετική Νάφελς ο Θάνος Μαρούλης
    Στην Ελβετία και συγκεκριμένα στην Νάφελς θα συνεχίσει την καριέρα του ο Θάνος Μαρούλης.
  • Θάνος Μαρούλης: «Κεφάλι κάτω για να φτιάξω το όνομά μου στην Γαλλία...»
    Ο Θάνος Μαρούλης, το καλοκαίρι του 2018 αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη του στο εξωτερικό. Μετά την πολύ καλή πρόταση της Γαλλικής Σεν Κεντέν, ομάδα της Α2, ο έμπειρος πασαδόρος δεν το σκέφτηκε πολύ και συμφώνησε να μετακομίσει στην βόρεια Γαλλία για έναν χρόνο.
  • Ανακοίνωσε τον Θάνο Μαρούλη η γαλλική Σεν Κεντέν

    Παίκτης της γαλλικής Σεν Κεντέν είναι επίσημα ο Θάνος Μαρούλης. Ο 30χρονος πασαδόρος μετά από μία σπουδαία καριέρα στην Ελλάδα, όπου μεταξύ άλλων φόρεσε τις φανέλες του Παναθηναϊκού, του Ολυμπιακού, ΓΣ Λαμίας, Φοίνικα Σύρου θα δοκιμάσει για πρώτη φορά τις δυνάμεις του στο εξωτερικό.

  • Μαρούλης: «Γερό πρωτάθλημα με εκπλήξεις και ανατροπές» (video)
    Μετρά δύο πρωταθλήματα Ελλάδος, δύο Κύπελλα και ένα Λιγκ Καπ με τον Ολυμπιακό και εφέτος έχει σκοπό να κατακτήσει τίτλους με τον Παναθηναϊκό. Ο Θάνος Μαρούλης φορά πλέον τα πράσινα και στο φιλικό παιχνίδι με την ΑΕΚ σχολίασε μεταξύ άλλων το επερχόμενο πρωτάθλημα που αναμένεται να είναι από τα πιο σκληρά. 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ