1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
16-04-2020 14:27

Από τον Γκούσταφσον στον Χουσάι: Οι 85 ξένοι που φόρεσαν τη φανέλα του Ολυμπιακού!

Aπό τον σπουδαίο Σουηδό Μπενγκτ Γκούσταφσον έως τον Αλβανό Γκάσμαν Χουσάι! Ογδόντα πέντε ξένοι αθλητές φόρεσαν τη φανέλα του Ολυμπιακού, με πιο πιστούς τον Βενεζουελάνο Χάρι Γκόμεζ και τον Βούλγαρο Μπόμπι Γιορντάνοφ.

Από τον Γκούσταφσον στον Χουσάι: Οι 85 ξένοι που φόρεσαν τη φανέλα του Ολυμπιακού!Ο Μπενγκ Γκούσταφσον ήταν ο πρώτος και σπουδαιότερος ξένος αθλητής που φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού και αποτέλεσε δώρο του Γιώργου Κοσκωτά, αλλά για λίγους μήνες γιατί απλά πήρε την προκαταβολή και όχι όλο το συμβόλαιο όπως του πρότειναν με τη συμφωνία τους. Ο Κοσκωτάς ζήτησε να του φέρουν τον κορυφαίο βολεϊμπολίστα στον κόσμο και του πήγαν τον Σουηδό που είχε λαμπρή καριέρα στην Ιταλία με τη φανέλα της Τορίνο και της Πάρμα και πρωταθλήματα και Κύπελλα, ενώ οδήγησε τη Σουηδία του Άντερς Κρίστιανσον στο αργυρό ευρωπαϊκό μετάλλιο στη Στοκχόλμη, κερδίζοντας στον ημιτελικό την 9 φορές πρωταθλήτρια Σοβιετική Ένωση.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο  www.fosonline.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ