1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
03-10-2019 11:16

Το κύκνειο άσμα του Ηρακλή χθες βράδυ με την Βέροια - Τέλος και από τη Μίκρα

Δραματικές στιγμές περνάει το τμήμα του Ηρακλή Πετοσφαίριση 2015 που όπως φαίνεται τέσσερα χρόνια μετά την σύσταση του θα πάψει πολύ σύντομα να λειτουργεί.

Χθες βράδυ σε φιλική αναμέτρηση που έγινε στη Μίκρα μεταξύ του τοπικού Φιλίππου Βέροιας και του Ηρακλή ο πρόεδρος του ΤΑΑ Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015 Μάκης Καλαϊτζίδης βρέθηκε στο γήπεδο και ανακοίνωσε στους παίκτες της ομάδας του πως το τμήμα διαλύεται και η ομάδα δεν θα αγωνιστεί στο νέο πρωτάθλημα της Volley League 2019-20. Μάλιστα είπε πως οι αθλητές είναι ελεύθεροι να διαπραγματευτούν τις μεταγραφές τους σε άλλο σύλλογο.

Οι αθλητές σοκαρίστηκαν αλλά μην έχοντας άλλη επιλογή αναζητούν πλέον αγωνιστική και επαγγελματική στέγη. Φυσικά κανείς δεν είχε όρεξη για βόλεϊ και για να θυμάται το σκορ σε έναν καθαρά προπονητικό αγώνα.

Οι εξελίξεις στον «γηραιό» είναι ραγδαίες και όπως φαίνεται ο Ηρακλής δεν ενδιαφέρεται να πάρει άδεια ούτε από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού που συνεδριάζει σήμερα. Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες του volleynews.gr η διοίκηση του Ηρακλή ειδοποίησε με σχετικό έγγραφο και την διοίκηση του Ε.Α.Κ. Μίκρας για την αποχώρηση και την παραχώρηση των ωρών προπονήσεων και αγώνων σε άλλους συλλόγους.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ