1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
24-04-2018 19:50

Καταργείται η 15λεπτη καθυστέρηση για τα δελτία μετά το φιάσκο της Ρόδου

Μεταξύ των αλλαγών που τεθούν στο Σώμα της Γενικής Συνέλευσης της ΕΟΠΕ στις 5 Μαΐου με θέμα την τροποποίηση των κανονισμών αναμένεται να είναι και η κατάργηση της 15λεπτης καθυστέρησης για ομάδα που δεν θα προσκομίζει εγκαίρως τα δελτία των αθλητών. Μετά τον τραγέλαφο στο φάιναλ-4 του κυπέλλου στην Ρόδο όπου ο ΠΑΟΚ επικαλέστηκε πως «έχασε» τα δελτία με σκοπό να κάνει χρήση της σχετικής διάταξης και να ξεκινήσει η ώρα έναρξης του ημιτελικού με τον Ολυμπιακό, η ΕΟΠΕ ετοιμάζεται να καταργήσει τον συγκεκριμένο κανονισμό.

Εφόσον η πρόταση γίνει δεκτή από τα σωματεία θα περάσει αυτούσια. Εάν υπάρξουν αντιδράσεις θα διατηρηθεί στους αγώνες του πρωταθλήματος και θα καταργηθεί από τα φάιναλ-4 όπου οι αθλητές θα δηλώνονται στην τεχνική σύσκεψη μία ημέρα πριν από την έναρξη του τουρνουά και εκεί θα γίνεται ο έλεγχος των δελτίων τους οπότε τις ημέρες των αγώνων δεν θα γίνεται άλλος έλεγχος δελτίων.

Επίσης η ΕΟΠΕ αναμένεται να αναβαθμίσει το ρόλο των τεχνικών συσκέψεων πριν τις εγχώριες διοργανώσεις. Θα προβλέπεται υποχρεωτική συμμετοχή εκπροσώπων των σωματείων που θα προσκομίζουν τα δελτία των αθλητών των ομάδων τους για να γίνεται έλεγχος, ενώ εκεί θα εξετάζονται οι όποιες ενστάσεις των ομάδων ή της διοργανώτριας ώστε να αποφεύγονται δημόσιες αντιπαραθέσεις πριν τους αγώνες που προκαλούν σύγχυση στους θεατές και τους τηλεθεατές.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ