1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-02-2013 23:22

Volley 2012: «Kαταργήθηκε το καταστατικό-έκτρωμα»

Η κίνηση volley 2012 δικαιώθηκε στα δικαστήρια και το καταστατικό που ενέκρινε η ΕΟΠΕ δεν ισχύει!
Σήμερα, στο Εφετείο Αθηνών, μετά από τη πολύμηνη σταθερή στάση της Κίνησης VOLLEY 2012, η ΕΟΠΕ εξαναγκάστηκε σε άτακτη υποχώρηση σχετικά με το ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ.
Ασφαλώς όλοι θυμούνται ότι η Διοίκηση της ΕΟΠΕ, προσπάθησε να τροποποιήσει το αναχρονιστικό Καταστατικό της, στην Γενική Συνέλευση της Παιανίας στις 9.4.2011, με τρόπο αφενός παράνομο, αλλά κυρίως χωρίς να τροποποιήσει τα σημαντικότερα άρθρα για τον πραγματικό εκδημοκρατισμό του αθλήματος μας. (Δεν καταργήθηκαν οι «αμαρτωλές» εξουσιοδοτήσεις, και δεν θεσμοθετήθηκε ένα αναλογικό σύστημα που να διασφαλίζει την παρουσία και άλλης φωνής και ελέγχου στο ΔΣ)

Παρ’ όλα αυτά η Διοίκηση της ΕΟΠΕ, αφού αρχικά επιχείρησε να νομιμοποιήσει το «έκτρωμα» που κατασκεύασε, συνέχισε ρίχνοντας λάσπη και εκτοξεύοντας κάθε είδους κατηγορία που μπορούσε να φανταστεί, εναντίον της υπεύθυνης στάσης που τήρησε η Κίνηση VOLLEY 2012 για να προστατευθούν τα σωματεία στο μέλλον.

ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΒΕΒΑΙΟ & ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ είναι ότι η παρούσα διοίκηση της ΕΟΠΕ ήταν απολύτως ικανοποιημένη από το ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΕΚΤΡΩΜΑ που ψήφισε, και έδωσε μέχρι και σήμερα σφοδρή μάχη για να προσπαθήσει να το διατηρήσει.

Οπότε οποιαδήποτε άλλη τοποθέτηση ή δήλωση της Διοίκησης στο μέλλον, δεν θα αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα.

Στο Δικαστήριο σήμερα, αφού απορρίφθηκε η αίτηση αναβολής που υπέβαλε η Ομοσπονδία, η ΕΟΠΕ αναγκάστηκε να παραιτηθεί από την έφεσή της, αντιλαμβανόμενη ότι θα ήταν αδύνατον να ανατραπεί η πρωτόδικη απορριπτική απόφαση εναντίον της, και δεν ήθελε με κανένα τρόπο να υποστεί μία δεύτερη ταπεινωτική δικαστική ήττα.

Ποιος λοιπόν θα πιστέψει ποτέ ότι η διοίκηση της ΕΟΠΕ θα ορίσει νέα Καταστατική Συνέλευση κατ’ επιλογή της και όχι επειδή σύρθηκε αναγκαστικά σε κάτι που δεν επιθυμούσε, αλλά δεν μπορούσε να το αποφύγει.

Βέβαια ο αναμενόμενος ορισμός της νέας Καταστατικής Συνέλευσης, για μία ακόμα φορά, εκτός της έδρας της Ομοσπονδίας τον Μάρτιο, θα είναι μία ακόμα απόδειξη του μη σεβασμού προς τη πλειοψηφία των Σωματείων.

Η Κίνηση VOLLEY 2012, ακέραιη όπως πάντα προς όλα τα Σωματεία, θα δημοσιεύσει τις θέσεις της πολύ πριν την Γενική Συνέλευση, έτσι ώστε όλοι να λάβουν γνώση και να έχουν τον απαραίτητο χρόνο να ζητήσουν και να λάβουν όποιες διευκρινίσεις χρειάζονται.
VOLLEY 2012

1 σχόλιο

  • Comment Link Ο Απογοητευμένος του Βόλεϊ Παρασκευή, 01 Μαρτίου 2013 00:18 posted by Ο Απογοητευμένος του Βόλεϊ

    Μακάρι επιτέλους να αλλάξει κάτι για το καλό του αθλήματος, κάτι που δεν έχει σχέση με τα οικονομικά αλλά με τη 'δημοκρατία".
    Στο χέρι των σωματείων είναι να το κάνουν, να σταθούν επιτέλους μια φορά στο ύψος των περιστάσεων και να φέρουν πραγματική αλλαγή στο τρόπο που εκλέγονται τα μέλη του Δ.Σ.
    Αν αδιαφορήσουν ... είναι άξια της τύχης τους

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ