1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-02-2013 00:31

To «αντίο» του ελληνικού βόλεϊ στον Θανάση Παναγή (video)

Συγγενείς, φίλοι, συνεργάτες και απλός κόσμος που γνώρισε τον Θανάση Παναγή τον συνόδευσαν στην τελευταία του κατοικία στο χωριό Οίτη Φθιώτιδας απ΄όπου κατάγονταν. «Έφυγε» σε ηλικία 63 ετών το βράδυ του Σαββάτου.

Η κάμερα του Star Κεντρικής Ελλάδας ήταν εκεί και κατέγραψε τις αντιδράσεις διαιτητών, παραγόντων, αθλητών και προπονητών μεταξύ αυτών και ο Νίκος Νεόφυτος που δέθηκε με τον εκλιπόντα από την περίοδο που θήτευσε στον πάγκο του ΓΣ Λαμίας. Μιλούν μεταξύ άλλων οι Σταύρος Μαυρικίδης, Γιώργος Γεωργουλέας, Τρύφων Γεωργόπουλος, Χρήστος Τσαδήμας κ.α.

Δείτο το ρεπορτάζ: ΕΔΩ

1 σχόλιο

  • Comment Link Συναδελφος Δευτέρα, 25 Φεβρουαρίου 2013 10:14 posted by Συναδελφος

    Τοσο αγαπητος ανθρωπος και ηρθανε μονο τοσοι λιγοι εκτος λαμιας κριμα για καποιους που το παιζανε φιλοι του κριμα!ΥΓ.Ενα μεγαλο μπραβο στους κ.Γεωργοπουλο,Μαυρικιδη και ενα διπλο μπραβο στους κ.Ραπτη και Γεωργουλεα που ηρθανε σχεδον απ ευθειας απο την Συρο...οι πραγματικοι φιλοι βρηκανε τροπο και χρονο για να τιμησουνε αυτον τον ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΝΘΡΩΠΟ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ