1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
11-02-2013 23:12

«Λυγίσαμε από την κούραση»

Ο Άρης ηττήθηκε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι ενώ προηγήθηκε με 2-0. Σύμφωνα με τον τεχνικό της ομάδας Γιώργο Γιάτση, αλλά και τον διαγώνιο Αινέα Τζελάτη, αυτό οφείλεται στην κούραση των παικτών.



«Από το τρίτο σετ και μετά δεν κρατήσαμε την τακτική που είχαμε στην επίθεση. Κουράστηκε ο Χαριτωνίδης και η ομάδα έπεσε. Ο ΠΑΟΚ φάνηκε τυχερός σε δύο άσους που είχε με τη βοήθεια του φιλέ. Δεν είναι τυχαίο που για δεύτερο αγώνα χάσαμε από 2-0 σετ. Έχουμε ξαναπεί ότι η ομάδα είναι οριακά εκεί που είναι. Συγχαρητήρια στα παιδιά», δήλωσε ο προπονητής του Άρη, ενώ ο Τζελάτης τόνισε: 

«Πολλά μπορούν να φταίνε όταν δεν τελειώνεις ένα ματς από 2-0 σετ και 24-23. Μπορούμε να πούμε ότι ήταν θέμα κούρασης και ότι δεν έχουμε βάθος στον πάγκο. Ευχαριστούμε τον κόσμο, γιατί έκανε μια ωραία ατμοσφαίρα. Λογικό ήταν να φύγει για να πάει να δει το ποδόσφαιρο. Έτσι από το τρίτο σετ, το γήπεδο έγινε... εκκλησία. Στο τέταρτο σετ χάσαμε στις λεπτομέρειες. Όταν πάνε οι μπάλες στο φιλέ και πέφτουν στο γήπεδό σου, είναι θέμα τύχης. Όχι ότι ήταν καλύτερος ο ΠΑΟΚ. Δίκαια κέρδισε ο ΠΑΟΚ γιατί ήταν καλός στα κρίσιμα σημεία».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ