1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-01-2013 20:16

Ο Ηρακλής στο πλευρό της οικογένειας του Νίκου Σαμαρά

Ο Ερασιτέχνης Ηρακλής διοργανώνει αυτή την ώρα εκδήλωση (19.00) στο Κατσάνειο, κατά την διάρκεια της οποίας θα αποδοθεί φόρος τιμής στη μνήμη του αδικοχαμένου βολεϊμπολίστα, Νίκου Σαμαρά, ενώ παράλληλα θα διενεργηθεί και έρανος, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν στην οικογένειά του.

 Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΓΣ Ηρακλής έχει ως εξής:
«Ο Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ και η ομάδα βόλεϊ του Συλλόγου την Τρίτη (15/01) και κατά τη διάρκεια της προπόνησης του τμήματος (19.00) στο Κατσάνειο θα αποδώσει φόρο τιμής στον αδικοχαμένο αθλητή, Νίκο Σαμαρά. Παράλληλα θα γίνει έρανος προκειμένου τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν να αποσταλούν στην οικογένειά του. Αποτελεί χρέος όλων των φιλάθλων της ομάδας μας να παραβρίσκονται την Τρίτη το απόγευμα στο Κατσάνειο για να αποδώσουμε φόρο τιμής σε έναν αθλητή που φόρεσε και τίμησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα χρώματα του ΗΡΑΚΛΗ μας».

Σχετικά άρθρα

  • Ηρακλής... από τα παλιά εδραιώθηκε στην 3η θέση
    Ο Ηρακλής έχανε το πρώτο σετ από τον Παμβοχαϊκό αλλά με αντεπίθεση διαρκείας νίκησε με 3-1 σετ και ανέβηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας με 16 βαθμούς, έναν βαθμό μπροστά από τον Φοίνικα και τη Νίκη Αιγινίου. Ο Παμβοχαϊκός έμεινε στους 6 βαθμούς και στην 11η θέση της βαθμολογίας.
  • Χειρουργήθηκε ο Κιόσης
    Δελτίο Τύπου εξέδωσε το Τμήμα βόλεϊ του Ηρακλή για την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο Χρήστος Κιόσης, ευχαριστώντας παράλληλα τον γιατρό της ομάδας, Δήμο Αλασεϊρλή, ο οποίος πραγματοποίησε το χειρουργείο.

  • Για νέο τρίποντο η Νίκη Αιγινίου, χωρίς Προύσαλη και πάλι ο Ηρακλής
    Ντέρμπι αναμένεται να έχουμε και στο Αιγίνιο όπου η τοπική Νίκη θα αντιμετωπίσει τον Ηρακλή σε αγώνα με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τις ομάδες που έχουν κοινό στόχο την παραμονή (5η αγωνιστική, 25/11, 19.00, Διαιτητές: Παπαδογούλας, Δανιηλίδου).

  • Ορφανός: «Ήταν μια σημαντική νίκη»
     Ο προπονητής του Ηρακλή Γιάννης Ορφανός δήλωσε για την νίκη κόντρα στον Εθνικό Αλεξ/πολης:

  • Μεγάλη ανατροπή του Ηρακλή με «39αρη» Αρμενάκη!
    Με εκπληκτικό τον «μπόμπερ» Αρμενάκη που τελείωσε το ματς με 39 πόντους, ο Ηρακλής αν και βρέθηκε να χάνει με 1-2 σετ, νίκησε στο τάι μπρέικ με 3-2  τον Φοίνικα Σύρο, μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι που είχε πάθος και μεγάλες ανατροπές στο σκορ.

1 σχόλιο

  • Comment Link ARIS.. Τρίτη, 15 Ιανουαρίου 2013 18:13 posted by ARIS..

    θα ήθελα να μοιραστώ μια σκέψη μου με τους υπεύθυνους των ομάδων που υπηρέτησε ο Σαμαράς. Εάν βρεθούν οι άνθρωποι που έχουν το κέφι και το μεράκι να συνεχίσουν το έργο που ξεκίνησε ο Νίκος στο νησί θα ήταν ευχής έργο να μοιραστούν τα έξοδα αυτά στους συλλόγους και να έχουμε και μία έμπρακτη απόδειξη υποστήριξης στην νεολαία του νησιού . Τα αποτελέσματα θα είναι σίγουρα ανταπωδωτικά με τα ταλέντα που θα βγουν και θα διοχετευθούν στις ομάδες ένας νέος πόλος παραγωγής που έχει τόσο ανάγκη το άθλημα θα έχι δημιουργηθεί και ένα σωρό ακόμα παράπλευρα ωφέλη σε όλους τους τομείς.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ