1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-01-2013 23:37

«Δεν μπορούμε ακόμα να το χωνέψουμε ότι έφυγε ο Νίκος»

Ο προπονητής του Ηρακλή, Αντρέι Κράβαρικ, παρέστη -μεταξύ άλλων-, στην κηδεία του Νίκου Σαμαρά, μετά το πέρας της οποίας, φανερά συγκινημένος μίλησε στο NovaΣΠΟΡ FM 94,6 για τον φίλο του που έφυγε άδικα και πρόωρα από τη ζωή.

 «Δεν μπορούμε ακόμα να το πιστέψουμε και να χωνέψουμε ότι έφυγε ο Νίκος και δεν θα τον ξαναδούμε. Θα μας πάρει πάρα πολύ χρόνο για να καταλάβουμε τι έχουμε χάσει. Ήταν ένας άνθρωπος που τον ήξερε όλος ο κόσμος. Φοβερός άνθρωπος και αθλητής, με πολύ χιούμορ. Χαίρομαι που μπόρεσα να είμαι συμπαίκτης μου και να κάνουμε μαζί πλάκες και που κατακτήσαμε ένα τίτλο μαζί στον Ηρακλή. Του το αφιερώνω αυτό το τρόπαιο, γιατί άξιζε αυτά που έχουμε καταφέρει. Αγάπησε το βόλεϊ, αγαπούσε γενικά τους ανθρώπους και πάντα θα μας λείπει. Εύχομαι να τα καταφέρει η οικογένειά του και στον Νίκο ότι δεν μπόρεσε να κάνει επί γης, να το καταφέρει στον Παράδεισο».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ