1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-01-2013 00:40

«Κύριοι της ΕΣΑΠ καληνύχτα σας»

Ανακοίνωση – φωτιά εναντίον της ΕΣΑΠ εξέδωσε η διοίκηση του Ερασιτέχνη Ηρακλή, με αιτία την άρνηση της διοργανώτριας να αναβάλλει την αγωνιστική εις μνήμην του Νίκου Σαμαρά. 
"Κύριοι της ΕΣΑΠ να σας χαιρόμαστε και να σας χαίρονται. Μέσα σε αυτούς είμαστε κι εμείς μόνο που κατά κοινή ομολογία εμείς είμαστε άνθρωποι με αισθήματα και δεν βλέπουμε το άθλημα του βόλεϊ αποκλειστικά πίσω από συμφωνίες, νόμους, και καταστατικά. Σήμερα στο κλειστό γυμναστήριο της Μίκρας, στην έδρα της ομάδας μας, ο προπονητής μας και όλο το επιτελείο του πάγκου ήταν ντυμένο στα μαύρα.

Ξέρετε για πoιο λόγο ή θέλετε να σας τον μεταφέρουμε και γραπτώς; Κύριοι ο ΗΡΑΚΛΗΣ πενθεί για το χαμό ενός αθλητή που πέρασε φορώντας τη φανέλα της ομάδας και συμβάλλοντας τα μέγιστα να φτάσει στην κορυφή της Ευρώπης. Εμείς από την πλευρά μας φοράμε παντελόνια, δίνουμε λόγο και δεν παίζουμε κανένα κρυφτό πίσω από προκηρύξεις και νόμους του ελληνικού κράτους. Ανεξάρτητα από το σημερινό αγωνιστικό αποτέλεσμα, ο προπονητής μας κύριοι πήρε την πρωτοβουλία και την απόφαση σε συνεννόηση με τον τεχνικό της αντίπαλης ομάδας, να ζητήσει την αναβολή του αγώνα. Χωρίς να παίζει ρόλο η παρουσία ή όχι του αθλητή μας Τζιουμάκα που παρεμπιπτόντως αποτελεί το φόβο και τον τρόμο η συμμετοχή του στο ρόστερ μας. Συμφωνία ανάμεσα σε δύο άνδρες που αγωνίστηκαν μαζί με το Νίκο Σαμαρά και πόνεσαν στην είδηση της απώλειάς του. Συμφώνησαν στον εκ νέου ορισμό του αγώνα να είναι εκτός αποστολής ο νεαρός αθλητής μας που βρίσκεται με την Εθνική Παίδων στο εξωτερικό. Δυστυχώς κύριοι όμως η ανθρωπιά σας είναι μόνο για τα γραφεία και τις ανακοινώσεις. Ο αθλητισμός είναι πάνω απ' όλα ανθρωπιά την οποία δυστυχώς ο χώρος του βόλεϊ έδειξε, σε μια δύσκολη στιγμή, πως δεν διαθέτει. Κύριοι τελικά είστε μόνο για τους ορισμούς και τις προκηρύξεις.

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ από την πρώτη ημέρας της ιδρύσεώς του έμαθε να διδάσκει το ήθος κάτι το οποίο δεν έχετε μάθει εσείς από την ενασχόλησή σας με τα κοινά του βόλεϊ. Ο Αυτοκράτορας του ελληνικού βόλεϊ θα το συνεχίσει παρακάμπτοντας όλα τα εμπόδια που θα βρει στο διάβα του είτε σας αρέσει είτε όχι.

Καληνύχτα σας..."

Σχετικά άρθρα

  • Ηρακλής... από τα παλιά εδραιώθηκε στην 3η θέση
    Ο Ηρακλής έχανε το πρώτο σετ από τον Παμβοχαϊκό αλλά με αντεπίθεση διαρκείας νίκησε με 3-1 σετ και ανέβηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας με 16 βαθμούς, έναν βαθμό μπροστά από τον Φοίνικα και τη Νίκη Αιγινίου. Ο Παμβοχαϊκός έμεινε στους 6 βαθμούς και στην 11η θέση της βαθμολογίας.
  • Χειρουργήθηκε ο Κιόσης
    Δελτίο Τύπου εξέδωσε το Τμήμα βόλεϊ του Ηρακλή για την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο Χρήστος Κιόσης, ευχαριστώντας παράλληλα τον γιατρό της ομάδας, Δήμο Αλασεϊρλή, ο οποίος πραγματοποίησε το χειρουργείο.

  • Για νέο τρίποντο η Νίκη Αιγινίου, χωρίς Προύσαλη και πάλι ο Ηρακλής
    Ντέρμπι αναμένεται να έχουμε και στο Αιγίνιο όπου η τοπική Νίκη θα αντιμετωπίσει τον Ηρακλή σε αγώνα με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τις ομάδες που έχουν κοινό στόχο την παραμονή (5η αγωνιστική, 25/11, 19.00, Διαιτητές: Παπαδογούλας, Δανιηλίδου).

  • Ορφανός: «Ήταν μια σημαντική νίκη»
     Ο προπονητής του Ηρακλή Γιάννης Ορφανός δήλωσε για την νίκη κόντρα στον Εθνικό Αλεξ/πολης:

  • Μεγάλη ανατροπή του Ηρακλή με «39αρη» Αρμενάκη!
    Με εκπληκτικό τον «μπόμπερ» Αρμενάκη που τελείωσε το ματς με 39 πόντους, ο Ηρακλής αν και βρέθηκε να χάνει με 1-2 σετ, νίκησε στο τάι μπρέικ με 3-2  τον Φοίνικα Σύρο, μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι που είχε πάθος και μεγάλες ανατροπές στο σκορ.

1 σχόλιο

  • Comment Link ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ Κυριακή, 06 Ιανουαρίου 2013 16:44 posted by ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

    σωστή η ανακοίνωση αλλά κύριοι του Ηρακλή κατόπιν εορτής.Όταν το καλοκαίρι έκανε παιχνίδι ο μπερμπέρογλου και παραμύθιαζε όλο τον κόσμο και τον Κράβαρικ στηριζόμενος στο φίλο του τον ταρνατώρο όπως έλεγε, εσείς που κάνετε ότι διοικείτε τον πιστέψατε. Θεωρούσατε ότι μπορείτε να κουμαντάρετε το μεγάλο καράβι στηριζόμενοι σε υποσχέσεις από ανθρώπους τύπου ταρνατώρου και σε λόγια ανθρώπων τύπου μπερμπέρογλου που άλλα λέει εδώ και άλλα εκεί και γενικά είναι ένα τελείως αφερέγγυο άτομο.Τωρα βγάζετε ανακοινώσεις.Τώρα όμως λουστείτε τα γιατί φταίτε 100% και οφείλετε εξηγήσεις στον κόσμο του Ηρακλή. Γιατί τα κάνατε πλάκάκια με το μπερμπέρογλου το καλοκαίρι για να διώξετε τον Κολύμπατζη και την περυσινή διοίκηση; Γιατί τους διαβάλετε συστηματικά από τότε; Γιατί δεν έχετε κάνει ακόμαεπίσημη διοίκηση στο ΓΣ; γΙΑΤΊ ΔΕ ΛΈΤΕ ΤΗΝ ΑΛΉΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΌΣΜΟ; Είστε υπόλογοι και η σημερινή καταντια του Ηρακλή μας οφείλεται αποκλειστικά σε εσάς.Συμμαχήσατε με εχθρούς για να διαβάλετε άτομα που πρόσφεραν στον Ηρακλή. Τι καταφέρατε; Να είναι η νταμπλούχος ομάδα που αυτοί σας παρέδωσαν τρίτη από το τέλος, γεμάτη χρέη, χωρίς ενημερότητες και χωρίς εγωισμο αφού με τις πραξεις σας τον έχετε πληγώσει ανεπανόρθωτα ενώ χασκογελάτε τη μια στην κερκίδα και την άλλη βρίζετε σαν οπαδοί αισχίστου εδους.Αυτοί διοικούν τον Ηρακλή μας; Και η μεγάλη πληγη που λέγεται μπερμπέρογλου δεν πατάει καν στο γήπεδο.Εκανε ότι έπρεπε για να διαλύσει την ομάδα και τώρα σφυρίζει αδιάφορα.Οι δακρύβρεχτες ανακοινώσεις ήρθαν καθυστερημένα όταν το έγκλημα έχει συντελεστεί.Εγκληματίσατε σε βάρος του Ηρακλή κι αυτό θα σας συνοδεύει για πάντα. Το μόνο που σας απομένει είναι να φύγετε μήπως και σωθεί κάτι αν και φοβάμαι ότι πλέον είναι αργά. Τους ταρνατώρους και τους κολλητούς του εσείς τους δώσατε το δικαίωμα να ασελγούν στον Ηρακλή μας.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ