1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-09-2020 16:20

Δικαίωση Ολυμπιάδας: Η καταγγελία για εκβιασμό αθλητή αποδείχτηκε ένα μεγάλο φιάσκο

Τρία χρόνια μετά την καταγγελία βολεϊμπολίστα πως εκβιάστηκε από παράγοντες της Ολυμπιάδας Πατρών και οδήγησε στο αυτόφωρο τρεις γνωστούς παράγοντες του πατρινού συλλόγου συγκλονίζοντας την αθλητική κοινότητα της Πάτρας αλλά και το ελληνικό βόλεϊ τελικά αποδείχτηκε πως ήταν ένα μεγάλο φιάσκο.


Τον Σεπτέμβριο του 2017 ο βολεϊμπολίστας ζήτησε να πάρει μεταγραφή από την Ολυμπιάδα για άλλη ομάδα αλλά οι παράγοντες της Ολυμπιάδας του ζήτησαν να μην πάει σε μία συγκεκριμένη ομάδα που ήταν αντίπαλος στον ίδιο όμιλο του πρωταθλήματος. 

Μάλιστα μέχρι να λήξει η μεταγραφική περίοδος οι παράγοντες της Ολυμπιάδας ζήτησαν από τον αθλητή να καταβάλει ως εγγύηση 1.800 Ευρώ.

Oι δύο πλευρές υπέγραψαν και συμφωνητικό πως τα χρήματα αυτά θα τα επέστρεφε η Ολυμπιάδα στον αθλητή την επομένη της λήξης των μεταγραφών εφόσον αποδειχτεί πως δεν θα πήγαινε στην απαγορευμένη - βάση της συμφωνίας - ανταγωνιστική ομάδα.

Έκανε «ντου» η αστυνομία 

Ο αθλητής συμφώνησε να καταβάλει το ποσό αλλά πριν το ραντεβού κατήγγειλε στην αστυνομία πως τον εκβιάζουν οι παράγοντες της Ολυμπιάδας ώστε να τους καταβάλει 1.800 Ευρώ. Ετσι πήγε στο ραντεβού και την ώρα που έδινε τα χρήματα στους παράγοντες της Ολυμπιάδας άνδρες της Ασφάλειας έκαναν επέμβαση, συνέλαβαν τρεις παράγοντες της Ολυμπιάδας και τους οδήγησαν στο αυτόφωρο και από εκεί στον εισαγγελέα με βαριές κατηγορίες.

Ζήτησε συγγνώμη ο αθλητής...

Διαβάστε τι δήλωσε ο αθλητής, ο πρόεδρος της Ολυμπιάδας, ο δικηγόρος του συλλόγου και ο δικηγόρος του αθλητή στο sports3.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ