1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-05-2019 15:43

Η Κακουράτου οδεύει προς τον Ολυμπιακό και η Ριντ στον ΠΑΟΚ!

Αλλες εποχές αρχές Μαΐου καμία ομάδα γυναικών δεν είχε κάνει συζήτηση για τις μεταγραφικές κινήσεις της νέας σεζόν αλλά η επιστροφή του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού έχει ανεβάσει την πίεση και συνεπώς το μεταγραφικό παζάρι έχει ήδη ξεκινήσει. Τις πρώτες του μεταγραφικές κινήσεις ετοιμάζει ο Ολυμπιακός, αλλά και ο ΠΑΟΚ που συνεχίζει τον σχεδιασμό του για την παρθενική του σεζόν στη Volleyleague γυναικών.
Οι «ερυθρόλευκοι» λίγες ημέρες μετά τη κατάκτηση του νταμπλ, έχουν ήδη βάλει μπρος τις μηχανές τους για την επόμενη σεζόν. Σύμφωνα με πληροφορίες του volleynews.gr, η διεθνής λίμπερο Ξένια Κακουράτου είναι ένα βήμα πριν μετακομίσει από την Νάξο στον Πειραιά. Η 26χρονη αθλήτρια πραγματοποίησε ίσως την κορυφαία της σεζόν με την φανέλα του Πανναξιακού και οι εμφανίσεις της δεν πέρασαν απαρατήρητες από τον Ολυμπιακό, ο οποίος της έχει προτείνει συμβόλαιο συνεργασίας.

Δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι έχει μπει όμως και ΠΑΟΚ. Έχει ήδη αποκτήσει την λίμπερο Μαρία Μυρίδου, ανανέωσε τις Εύα Χαντάβα, Μαρία Κλέπκου και βρίσκεται σε αναζήτηση ξένων αθλητριών. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Δικέφαλος έχει προσεγγίσει την Αμερικανίδα Αλεξάντρα Ριντ. Ο ΠΑΟΚ έχει προσελκύσει την 25χρονη ακραία που την σεζόν που μας πέρασε διακρίθηκε με την φανέλα του Πανναξιακού.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ