1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
10-02-2013 19:15

«Σαν... τελικός»

Ο Άρης υποδέχεται τον ΠΑΟΚ για την 17η αγωνιστκή της Βόλεϊ Λιγκ και ο προπονητής των κιτρίνων, Γιώργος Γιάτσης, παραδέχεται ότι η νίκη είναι κάτι παραπάνω από αναγκαία.

«Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είναι και για τις δύο ομάδες σαν «τελικός» για την τετράδα, μια και ο νικητής θα έχει βαθμολογικό και ψυχολογικό πλεονέκτημα στους τελευταίους πέντε αγώνες. Πιστεύω ότι δεν μπορεί να ακολουθηθεί μια συγκεκριμένη τακτική σε όλο το παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ έχει τη δυνατότητα να ανταποκριθεί σε κάτι τέτοιο μια και έχει ένα από τα τρία πιο δυνατά ρόστερ της Volleyleague και ταυτόχρονα υψηλούς στόχους. Για το λόγο αυτό θα παίξει μεγάλο ρόλο η τακτική και οι σωστές επιλογές  στους τελευταίους πόντους του κάθε σετ. Αυτό είχαμε κάνει στον Α’ γύρο και αυτό θα προσπαθήσουμε και σε αυτό το παιχνίδι. Έτσι και αλλιώς θα συμφωνήσω με τον Μπαμπαλιούτα ότι ο Άρης εδώ και ένα χρόνο παίζει σχεδόν πάντα ηρωικά και οριακά».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ