Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
24-07-2014 22:29

Μαργαρίτης: «Δεν υπάρχει σχέδιο» (video)

Ο εκπρόσωπος του Πανερυθραϊκού Θανάσης Μαργαρίτης, μίλησε στην κάμερα του volleynews.gr για την πρόταση για δύο ομίλους στην Α2 ανδρών σε 2-3 χρόνια κα υποστηρίζει ότι δεν υπάρχει μελλοντικό σχέδιο από την ΕΟΠΕ.


«Εγώ είδα ένα πράγμα. Δεν υπάρχει ένα μελλοντικό σχέδιο για το πρωτάθλημα της Α2 ανδρών. Κατά τη δική μου άποψη, τα επόμενα δύο με τρία χρόνια, το πρωτάθλημα της Α2 ανδρών πρέπει να καταλήξει να γίνεται σε 2 ομίλους.

Με αυτό τον τρόπο οι ομάδες θα ξέρουν που ακριβώς θα παίζουν. Όχι τη μία στο βορρά, την άλλη στο νότο. Δεύτερον, δεν θα υπάρχουν αυτά τα μπαράζ που ο πρωταθλητής αντιμετωπίζει τον κίνδυνο να μην πάρει την άνοδο.

Κάτω από τους δύο ομίλους θα υπήρχαν οι όμιλοι της Β Εθνικής.

Σύμφωνα με την Γενική Προκήρυξη και το επόμενο πρωτάθλημα θα είναι το ίδιο. Βέβαια, πήραμε μια προφορική διαβεβαίωση ότι θα συζητηθεί. Όμως το έχουμε συζητήσεις, έχουμε υποβάλει τις προτάσεις μας και δεν βλέπω το λόγο να μην συζητηθεί.

Από εκεί και περά υπάρχει δυσκολία. Εμείς είμαστε σε έναν όμιλο που θα πρέπει να κάνει πάρα πολλά ταξίδια. Είναι οικονομικά δύσκολο. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε και εύχομαι σε όλες τις ομάδες καλή δύναμη

Ο στόχος μας είναι η ομάδα να μπορέσει να διατηρηθεί στις πρώτες θέσεις του ομίλου. Όμως είναι ένα πρωτάθλημα που έχει πολλά παιχνίδια, πολλές μετακινήσεις και μία ατυχία μπορεί να σε αφήσει πίσω. Πιστεύω ότι έχουμε μια νοικοκυρεμένη και καλή ομάδα και οι πρόθεσή μας θα είναι να είμαστε ανάμεσα στους πρώτους».

Media

1 σχόλιο

  • Comment Link ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ Mike ? Πέμπτη, 24 Ιουλίου 2014 22:09 posted by ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ Mike ?

    Δάσκαλε προγραμματισμός και σχέδιο στην Ε.Ο.ΠΕ είναι 2 λέξεις άγνωστες. Τι ζητάς από τους ανθρώπους, τους βάζεις δύσκολα και θα τα βροντήξουν, θα φύγουν και μετά ποιος θα σώσει το Ελληνικό volley ε ? Μαστρανδρέας ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ, Α βρε Mike μούτζες που θα τους ρίχνεις από κει που είσαι ?