1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
21-07-2014 10:20

Χαμόγελα και αισιοδοξία στην Εθνική ανδρών

Τρεις ημέρες απέμειναν για τον πρώτο τελικό του Ευρωπαϊκού Λιγκ Ανδρών και η Εθνική ομάδα έκανε την πρώτη της προπόνηση (μετά τη μεγαλειώδη πρόκριση στη Σλοβενία) στο ΔΑΚ Ευόσμου εκεί όπου το βράδυ της Τετάρτης (19.00) θα γίνει το παιχνίδι με το Μαυροβούνιο.

Ο Σωτήρης Δρίκος δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα ενώ στην προετοιμασία για το διπλό τελικό μετέχουν οι 12 που αγωνίστηκαν στον δεύτερο ημιτελικό (Φιλίποφ, Αγγελόπουλος, Τζούριτς, Τζιουμάκας, Κοκκινάκης, Πρωτοψάλτης, Δαλακούρας, Πελεκούδας, Τακουρίδης, Κανέλλος, Εφραιμίδης)

Τα πειράγματα μεταξύ των παικτών ήταν στην ημερήσια διάταξη ωστόσο το μεγαλύτερο ίσως κέρδος 
από την πορεία της Εθνικής στο Ευρωπαϊκό Λιγκ είχε να κάνει με την παρουσία ορισμένων μικρών παιδιών στην προπόνηση της Εθνικής.

Παιδιά τα οποία στο πρόσωπο του Τζούριτς, του Κοκκινάκη, του Πρωτοψάλτη και των υπολοίπων αθλητών της Εθνικής ανακάλυψαν τους καινούργιους τους ήρωες και πλέον μετρούσαν αντίστροφα για τον αγώνα της Τετάρτης.

«Εννοείται ότι ξέρουμε πως είναι την Τετάρτη ο τελικός και θα είμαστε όλη η παρέα εδώ…», είπαν με μια φωνή κι αμέσως ξαναγύρισαν το βλέμμα τους προς το γήπεδο για να μην χάσουν ούτε λεπτό από τις κινήσεις των παικτών.
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ