1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
07-10-2017 23:08

Ηρακλής Χαλκίδας και Εθνικός στον τελικό

Ο Ηρακλής Χαλκίδας και ο Εθνικός Πειραιώς θα αγωνιστούν στον τελικό του τουρνουά που διοργανώνει η Χαλκίδα στο γυμναστήριο της Κανήθου. Οι διοργανωτές νίκησαν με 3-0 σετ τον ΑΟ Παλλήνης και ο Εθνικός Π. τον ΑΟ Κηφισιάς με 3-2 σετ.
Στην αναμέτρηση των δύο ομάδων της Volley League «Πάμε Στοίχημα» ο Εθνικός βρέθηκε να χάνει δύο φορές στο σκορ των σετ αλλά πήρε τη νίκη στο τάι μπρέικ.

Τα σετ: 3-2 (22-25, 25-14, 22-25, 25-14, 15-10)

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ (Ψάρρας): Δελιπρίμης, Μαντέκας, Τουρνάκης, Σέιφερτ, Νάιτ, Αμπανόζ / Βολουδάκης (λ), Σπυριούνης, Ράμος, Δημητούλης.
ΑΟΠ ΚΗΦΙΣΙΑΣ (Αρσενιάδης): Βόιτσικ, Σονάρι, Νικολάκης, Σουλτανόπουλος, Εφραιμίδης / Κάπελας, Παπαδόπουλος.

Στον δεύτερο αγώνα ο Ηρακλής Χαλκίδας νίκησε τον ΑΟ Παλλήνης με 3-0. Με τον Ηρακλή αγωνίστηκε διαγώνιος ο Μουτάμπαζι από τη Γκάνα μέχρι να αφιχθεί ο Τάπια. Ο τελευταίος αναμένεται να φτάσει τελικά την προσεχή Πέμπτη. Εκτός από τον Τάπια απουσίασε ο τραυματίας Τσολάκος, ενώ με πυρετό αγωνίστηκε ο Γκελίνσκι.

Τα σετ: 3-0 (29-27, 25-19, 25-18)

ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Γκολίτσης): Γκελίντσκι, Μουτάμπαζι, Μακρυγιάννης, Χαραλαμπίδης, Μακ Γουίλιαμ, Μότα / Τσαδήμας (λ), Κολτσιάκης, Αδάμ, Κοντούλης.
ΑΟ ΠΑΛΛΗΝΗΣ (Αλεξανδρόπουλος): Αδαμόπουλος, Λυκούρεσης, Μήττας, Μπιλλήρης, Ρούσος, Τσικάτος / Μπούρας (λ), Αριστόπουλος, Χριστοφίδης, Χριστόπουλος.

Tην Κυριακή στις 17.00 θα γίνει ο μικρός τελικός μεταξύ του ΑΟΠ Κηφισιάς και του ΑΟ Παλλήνης και ο τελικός στις 19.00 μεταξύ του Εθνικού Πειραιώς και του Ηρακλή Χαλκίδας.













Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ