1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
16-09-2017 18:31

Ολυμπιάδα: «Άδικες κατηγορίες, ο αθλητής είχε αποδεσμευτεί»

Ανακοίνωση για τα χθεσινοβραδινά γεγονότα με την σύλληψη παραγόντων της εξέδωσε η Ολυμπιάδα.  Η ομάδα τονίζει ότι οι κατηγορίες που αποδίδονται είναι άδικες και κάνει λόγο για στημένη επιχείρηση από την Αστυνομία και τον αθλητή!  Θυμίζουμε οι παράγοντες συνελήφθησαν χθες το βράδυ και κατηγορούνται για εκβιασμό ενός αθλητή που ζητούσε το δελτίο του. 

 

Η ανακοίνωση

«Σχετικά με σημερινά δημοσιεύματα στον τοπικό τύπο, για υπόθεση απόπειρας εκβίασης αθλητή, η ΑΕΠ Ολυμπιάς ανακοίνωσε τα εξής: Μετά από απόφαση του ΔΣ του σωματείου αποφασίστηκε η αποδέσμευση χωρίς καμία αμοιβή του αθλητή - μηνυτή. Για το σκοπό αυτό αφενός συντάχθηκε σχετική απόφαση του ΔΣ, αφετέρου ιδιωτικό συμφωνητικό μεταξύ των μερών, υπό τον όρο καταβολής εγγυοδοσίας μη μεταγραφής του αθλητή σε ανταγωνιστικό σωματείο.

Με απλά λόγια η ΑΕΠ αποδέσμευσε τον αθλητή της, δίνοντας του την δυνατότητα να αγωνιστεί, σε οποίο σωματείο θέλει (πλην ανταγωνιστικών) χωρίς κανένα χρηματικό ποσό, παρά το γεγονός ότι θα μπορούσε να του στερήσει την δυνατότητα να αγωνιστεί οπουδήποτε.

Αντίγραφο του συμφωνητικού νόμιμα υπογεγραμμένο έλαβε και ο αθλητής, είναι δε συνημμένο στην ποινική δικογραφία.

Παρά τα ανωτέρω ο μηνυτής υπέβαλε μήνυση, προφανώς συνεπικουρούμενος από τρίτους, με αποτέλεσμα να "στηθεί" επιχείρηση με 8-10 αστυνομικούς !!! οι οποίοι επιχείρησαν με προσημειωμένα χρήματα και συνέλαβαν δύο μέλη μας!!!

Συνηθίζεται, ακόμα και εάν οι εκβιαστές είναι ευήθεις, να "εκβιάζουν" χωρίς ο "εκβιαζόμενος" να παίρνει αποδείξεις και ιδιωτικά συμφωνητικά και χωρίς να λαμβάνονται αποφάσεις Διοικητικού συμβουλίου. Μάλλον στην δική μας περίπτωση δεν λαμβάνουν χώρα τα ανωτέρω.

Εκτός των άλλων χρήζει διερευνήσεως η ενημέρωση των μηνυομένων και μελών του σωματείου μας, ότι ο μηνυτής κατέθεσε έως τις 10.00 το βράδυ της Παρασκευής, οτι η ΑΕΠ ζήτησε χρήματα για την αποδέσμευσή του πλην όμως η κατάθεση αυτή, φέρεται να έλαβε χώρα πολύ αργότερα!!! και με διαφορετικό περιεχόμενο.

Η ΑΕΠ Ολυμπιάς σεβόμενη την ιστορία της, στηρίζει τα μέλη της, που αδίκως κατηγορούνται και έχει ήδη προβεί σε όλες τις απαραίτητες παρεμβάσεις για τις ανωτέρω πράξεις, επιφυλάσσεται δε ρητώς να προβεί σε κάθε νόμιμη ενέργεια κατά παντός εμπλεκομένου. Για το λόγο αυτό ανέθεσε στον δικηγόρο Πατρών κ. Κωνσταντίνο Κρεμμύδα να προβεί σε κάθε νόμιμη ενέργεια, ενώ για τις ποινικά κολάσιμες πράξεις του μηνυτή μας, έχουν ήδη κατατεθεί μηνύσεις»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ