1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-10-2022 18:28

A.O.N.Σ. Μίλων: Παίζει τα ρέστα του στο Ισραήλ αλλά χωρίς τον Λάππα

Δίχως τον Ηλία Λάππα που έπαθε θλάση στους κοιλιακούς και αποκλείστηκε η αποστολή του Μίλωνα έφτασε στο Ισραήλ. Αύριο Πέμπτη 20/10 στις 19:00 θα αντιμετωπίσει την Χάποελ Μάτσε Άσερ στη ρεβάνς της φάσης των "64" του Τσάλεντζ Καπ.




Η ομάδα της Νέας Σμύρνης στον πρώτο εκτός έδρας ευρωπαϊκό αγώνα της ιστορίας της δοκιμάζεται στην έδρα της Χάποελ Μάτε Άσερ. Θέλει νίκη με 3-0 ή 3-1 σετ για να προκριθεί. Αν νικήσει 3-2 σετ θα παιχτεί η πρόκριση σε χρυσό σετ. Σε περίπτωση ήττας θα αποκλειστεί. 

Ο προπονητής του Μίλωνα Σάκης Ψάρρας είπε: "Εκτός του Ηλία Λάππα που έχει πρόβλημα τραυματισμού όλη η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση. Τα νέα παιδιά απολαμβάνουν την αποστολή στο Ισραήλ και μαζί με τους παλιούς και έμπειρους θέλουν πολύ να κάνουν την υπέρβαση της πρόκρισης. Μπορούμε να τα καταφέρουμε. Δουλέψαμε καλά, έχουμε προετοιμαστεί καλά και θα το παλέψουμε για ένα θετικό αποτέλεσμα παίζοντας ελεύθερα".

Υπενθυμίζεται πως απόψε παίζουν ο Παναθηναϊκός (18:30 με τη Σπαρτάκ στο ΟΑΚΑ) και ο ΠΑΟΚ (20:00 με τη Νάιφελς στην Ελβετία).

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ