Εκτυπώστε τη σελίδα
26-09-2021 19:02

Συγκινητικές στιγμές κατά την απόσυρση της φανέλας του Σωτήρη Πανταλέων. Αποθέωση απο τους φιλάθλους (vid)

Στον ουρανό του «Παύλος Γιαννακόπουλος» βρίσκονται από το απόγευμα της Κυριακής, τα λάβαρα με τους τίτλους που κατέκτησαν το βόλεϊ ανδρών και γυναικών και το μπάσκετ γυναικών. Η ανάρτηση των λαβάρων έγινε στο πλαίσιο της γιορτής για τον Σωτήρη Πανταλέων όπου ο ερασιτέχνης Παναθηναϊκός απέσυρε τη φανέλα του εμβληματικού αρχηγού του τμήματος βόλεϊ ανδρών.

Μάλιστα στο «Παύλος Γιαννακόπουλος» κατά τη διάρκεια της απόσυρσης της φανέλας του Σωτήρη Πανταλέων, είχαμε συγκινητικές στιγμές , με τον ιστορικό αρχηγό των «πρασίνων» να είναι συναισθηματικά φορτισμένος, καθώς παρακολουθούσε την φανέλα με το νούμερο 14 να παίρνει την θέση της στην οροφή του κλειστού.

Ο πρώην διεθνής αποθεώθηκε από τον κόσμο του τριφυλλιού που ήταν στην τελετή και μάλιστα φίλησε το κασκόλ του Παναθηναϊκού που του χάρισαν οι οπαδοί ενώ στράφηκε προς το μέρος του δείχνοντας την καρδιά του.Ήταν το δικό του ξεχωριστό «ευχαριστώ» προς τον κόσμο που τον αγάπησε με πάθος όλες αυτές τις δεκαετίες, καθώς υπηρέτησε το τριφύλλι με πάθος και συνέπεια στις καλές αλλα και στις δύσκολες εποχές.

Επίσης στο πλαίσιο της «πράσινης» γιορτής έγινε φιλικός αγώνας ανάμεσα στην ανδρική ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού και στην Ένωση Νέων Παραλιμνίου που μπορείτε να παρακολουθήσετε στο παρακατω λινκ:

Media