1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-11-2020 13:13

Το ντέρμπι ζωής του Ανδρέα Ανδρεάδη: «Ένιωσα αυτούς που πεθαίνουν από κορονοϊό»

Η Ελλάδα βρίσκεται στις πρώτες θέσεις των αμφισβητιών του κορονοϊού. Το dna της φυλής μας, η μόνιμη αμφισβήτηση αλλά και η λογική του «αφού δεν χτύπησε εμάς δεν υπάρχει» υπάρχουν σε υψηλά ποσοστά στην ελληνική κοινωνία. Μεγάλο επίσης είναι το ποσοστό εκείνων που θεωρούν πως είναι… σούπερ μαν λόγω φυσικής κατάστασης, είτε λόγω ηλικίας, είτε επειδή δεν πιστεύουν πως μπορεί να τύχει σε αυτούς. Και όμως όπως αποδεικνύεται από χιλιάδες ανθρώπινες ιστορίες που βλέπουν κάθε μέρα το φως της δημοσιότητας ο κορονοϊός δεν κάνει διακρίσεις και δεν «επιλέγει»τα θύματα του.
Ο Ανδρέας Ανδρεάδης είναι από τους αθλητές που κάνουν υγιεινή ζωή, προσέχουν τη φυσική τους κατάσταση και μάλιστα ενόψει της έναρξης της αγωνιστικής σεζόν με τη νέα του ομάδα το Μίλωνα ήταν στο πικ του. Το τελευταίο που σκεφτόταν ήταν πως θα προσβληθεί από τον κορονοϊό και θα κινδυνεύσει η ζωή του…

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου στο sports3.gr.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ