1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-01-2013 23:04

ΑΟΝΣ Μίλων: «Δεν λογαριάζουμε μηδενισμό και πιθανό υποβιβασμό»

Η διοίκηση του ΑΟΝΣ Μίλων διαχώρησε τη θέση της από την ΕΣΑΠ και με την απόφαση της να ζητήσει μονομερώς την αναβολή του αγώνα με τον Παμβοχαϊκό ήρθε σε σύγκρουση με την διοργανώτρια. Σε δύσκολη θέση βρέθηκε και ο εκπρόσωπος του Μίλωνα στην ΕΣΑΠ Θανάσης Μπελιγράτης ο οποίος συντάχθηκε με το μέρος της διοίκησης του συλλόγου της Νέας Σμύρνης. Το ΔΣ του Μίλωνα σε ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει:
«Απορούμε πως διεξήχθη η αγωνιστική αυτή!!! Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας εξέφρασε τη λύπη του για τον χαμό του Νίκου, ο πρωθυπουργός έδωσε εντολή να μεταφερθεί η σωρός με C-130 και μια ΕΣΑΠ δεν μπόρεσε να αναβάλλει τον αγώνα; Ο σύλλογος δεν λογαριάζει τον μηδενισμό του και τον πιθανό υποβιβασμό στην Α2 κι αυτό ως ελάχιστο φόρο τιμής στο Νίκο Σαμαρά».

1 σχόλιο

  • Comment Link ΜΑΚΗΣ ΔΗΜΙΤΡΙΟΥ Σάββατο, 05 Ιανουαρίου 2013 20:44 posted by ΜΑΚΗΣ ΔΗΜΙΤΡΙΟΥ

    τιαπορειτε κυριοι του μιλωνα??ο εκπροσωπος σας και επι χρονια προεδρος τησ ομοσπονδιας κυριος μπελιγρατης ψηφισε υπερ της διεξαγωγης τησ αγγωνιστηκης..κριμα ενα μεγαλο μπραβο στους αθλητες σας

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ