1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
01-06-2023 21:58

CHANIA OPEN: Υψηλός ανταγωνισμός στους Αγίους Αποστόλους σε άνδρες και γυναίκες

Δυναμικά μπαίνουν και πάλι στις επίσημες διοργανώσεις του Πανελληνίου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ τα Χανιά, με το CHANIA OPEN που θα διεξαχθεί από 2 έως 4 Ιουνίου. Συνδιοργανωτές είναι ο ΑΣ BV Χανίων, ο Δήμος Χανίων και η Περιφέρεια Κρήτης.
Η διοργάνωση που θα πραγματοποιηθεί σε 3 αγωνιστικά γήπεδα (και προπονητικά) στις εξαιρετικές εγκαταστάσεις στους Αγίους Αποστόλους έχει συντελεστή 0,8 στην Πανελλήνια βαθμολογία και θα φιλοξενήσει μερικές από τις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας.

Στο Νο1 του ταμπλό των ανδρών βρίσκεται ο δευτεραθλητής Ελλάδας και Κρητικός Αντιόλ Κόλα με συμπαίκτη τον Στέλιο Τζιουμάκα, ενώ στο Νο2 βρίσκονται ο Σταύρος Ντάλλας (επίσης δευτεραθλητής το 2022) μαζί με τον Δημήτρη Χατζηνικολάου, οι οποίοι την προηγούμενη εβδομάδα εκπροσώπησαν τη χώρα μας στο CEV Beach Volley Nations Cup στο Ηράκλειο Κρήτης. Στο Νο3 είναι οι σταθερές αξίες, Νίκος Ντόντης και Γιώργος Καντιώτης και στο Νο4 είναι οι Ιάκωβος Καφούρος, Χρήστος Τσιγαρίδας, νικητές του ENSO OPEN την προηγούμενη εβδομάδα.

Στις γυναίκες, στην κορυφή του ταμπλό είναι η πρωταθλήτρια Ελλάδας Δήμητρα Καραγκούνη μαζί με τη Χρυσάνθη Χριστοδούλου, οι οποίες πριν μία εβδομάδα κατέκτησαν το τουρνουά OPEN στην Βάρη. Ακολουθούν οι Κρητικές Ιωάννα Περδικάκη και Γεωργίνα Αντωνακάκη και στο Νο3 βρίσκεται η Διονυσία Μάτιου με την Λίζα Τριανταφυλλίδη, που την προηγούμενη εβδομάδα αγωνίστηκαν στο Ηράκλειο Κρήτης στον όμιλο της Ελλάδας στο CEV Beach Volley Nations Cup.

Το τουρνουά θα ξεκινήσει το πρωί της Παρασκευής (2/6) με τα προκριματικά σε άνδρες και γυναίκες, με 53 ομάδες συνολικά να δίνουν ραντεβού στους Αγίους Αποστόλους στα Χανιά για το επόμενο τριήμερο.

Οι αγώνες θα καλυφθούν μέσω live streaming.

Οι κανονισμοί διοργάνωσης ΕΔΩ.

Η Entry List ανδρών ΕΔΩ.

Η Entry List γυναικών ΕΔΩ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ