1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
14-04-2021 13:03

Παναθηναϊκός: Διευθυντής Αγωνιστικών Τμημάτων ο Πανταλέων

Tον επίλογο της λαμπρής του αθλητικής καριέρας γράφει σήμερα το βράδυ ο Σωτήρης Πανταλέων με τον Φοίνικα Συρου στο γήπεδο και από αύριο το πρωϊ ξεκινάει μια καινούργια επαγγελματική από το γραφείο.

Έτσι λοιπόν η διοίκηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού,μια από τις τρεις οικογένειες που έχει ο θρυλικός «Σώτος» συμφώνα με τις προχτεσινές του δηλώσεις του, ανακοίνωσε ότι ο ζωντανός θρύλος του συλλόγου θα είναι πλέον ο επόμενος Διευθυντής των αγωνιστικών τμημάτων του τριφυλλιού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού ΑΟ για την «σημαία» της ομάδας που θα συνεχίζει να κυματίζει στον ιστό της αναφέρει

«Ο Παναθηναϊκός Α.Ο ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Σωτήρη Πανταλέων ο οποίος αναλαμβάνει πλέον τα καθήκοντα του Διευθυντή Αγωνιστικών Τμημάτων.Ο Σωτήρης Πανταλέων   θα συνεχίσει να υπηρετεί την ομάδα της καρδιάς του από άλλο  πόστο  πλέον καθώς θεωρείται από τους πλέον κατάλληλους να ενισχύσει τον Σύλλογο και διοικητικά.

Έπειτα από την πολυετή προσφορά του ως αθλητής  αναλαμβάνει να βάλει το λιθαράκι του ώστε ο Παναθηναϊκός να είναι …παντοτινός πρωταθλητής  έχοντας σαν εφόδια του τη βαθιά γνώση του αθλητισμού και την αγάπη του για τον Σύλλογο.»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ