Εκτυπώστε τη σελίδα
16-05-2013 20:37

«Διαζύγιο και ευχές από το Κολλέγιο στον Καραμαρούδη»

Αξιολογείστε το άρθρο
(4 votes)
Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται η ομάδα του Κολλέγίου Αθηνών, αφού ο Παύλος Καραμαρούδης αποτελεί παρελθόν. Η ομάδα φέτος διεκδίκησε με αξιώσεις την άνοδο στην Βόλεϊ Λιγκ από τον 1ο όμιλο της Α2, ενώ να θυμίσουμε πως ήταν νεοφώτιστη αφού τη σεζόν 2011-2012 είχε αναδειχθεί πρωταθλήτρια Β' εθνικής.


Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ομάδα βόλεϊ ανδρών του ΣΑΚΑ, υπό της τεχνικές οδηγίες του Παύλου Καραμαρούδη, πέτυχε τα τελευταία δύο χρόνια, σημαντικότατες διακρίσεις.

Την αγωνιστική χρονιά 2011-2012, πρωταγωνίστησε στην Β’ Εθνική Κατηγορία, κερδίζοντας επάξια την άνοδο στην Α2 Εθνική Κατηγορία.

Την αγωνιστική χρονιά 2012-2013, που μόλις τελείωσε, η ομάδα, στην πρώτη της κιόλας παρουσία στην Α2 Ανδρών, κατέλαβε την 2η θέση.

Η συστηματική δουλειά του προπονητού Παύλου Καραμαρούδη, σε συνδυασμό με τις εξαιρετικές του τεχνικές γνώσεις, είχαν ως αποτέλεσμα το να πρωταγωνιστεί η ομάδα στις αντίστοιχες κατηγορίες που αγωνίστηκε τα τελευταία χρονιά.

Με δεδομένες τις μεγάλες αλλαγές που συντελούνται στη χώρα μας, αλλά και στον χώρο του Ελληνικού βόλεϊ, η ομάδα του ΣΑΚΑ βρίσκεται σε διαδικασία επαναπροσδιορισμού του τρόπου λειτουργίας της και των στόχων της.

Ο ΣΑΚΑ, επιθυμεί να εκφράσει δημόσια της ευχαριστίες του προς τον προπονητή Παύλο Καραμαρούδη, για τις ιδιαίτερα επιτυχημένες υπηρεσίες που προσέφερε στην Σύλλογο, και να του ευχηθεί Καλή Επιτυχία στον επόμενο στόχο που θα αναλάβει».

Διαβάστηκε 1801 φορές

1 σχόλιο

  • Comment Link kalxas Παρασκευή, 17 Μαΐου 2013 07:03 posted by kalxas

    Γιατι εμενα η ανακοινωση μου φωτογραφιζει οτι εχει ηδη κλεισει σε ομαδα??