1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-07-2014 18:25

«Αποχωρούμε»

Με ανακοίνωση της η διοίκηση του ΣΑ Κολλεγίου Αθηνών επισημοποιεί την μη συμμετοχή της ανδρικής ομάδας βόλεϊ στην Α2 και την συμμετοχή της στην Β Εθνική ΕΣΠΑΑΑ, όπως σας είχε ενημερώσει το volleynews.gr πριν από μερικές μέρες. Παράλληλα θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσους στήριξαν την ομάδα, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στον Άκη Χατζηαντωνίου, ενώ ευχήθηκε καλή επιτυχία στους Κοτσιλιάνο-Ζουπάνι για την προσπάθεια τους για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς της Βραζίλιας, στην άμμο.

Η ανακοίνωση

Το τμήμα Βόλεϊ του Συλλόγου Αποφοίτων Κολλεγίου Αθηνών (Σ.Α.Κ.Α.) ανακοινώνει την μη συμμετοχή της στην Α2 Ανδρών για την περίοδο 2014-2015, και την συμμετοχή της αντίστοιχα στην αμέσως κατώτερη κατηγορία της Β’ Εθνικής-ΕΣΠΑΑ, δίνοντας έμφαση στους μαθητές και αποφοίτους του σχολείου μας, καθώς και στην υποδομή και την ανάπτυξη.

Με την ευκαιρία αυτή θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε δημοσίως τον διαίτερα επιτυχημένο προπονητή της ομάδος ΑΚΗ ΧΑΤΖΗΑΝΤΩΝΙΟΥ, υπό τις τεχνικές οδηγίες του οποίου, η ομάδα φέτος τερμάτισε πρώτη και ουσιαστικά αήττητη στον Όμιλο της, διεκδικώντας την άνοδό της στην Α1 Εθνική Κατηγορία. Του ευχόμαστε Καλή Επιτυχία στην συνέχεια της προπονητικής του καριέρας στις Ανώτερες Εθνικές Κατηγορίες.

Επίσης ευχαριστούμε όλους ανεξαιρέτως τους παίκτες που συμμετείχαν και στήριξαν, ο καθένας με τον τρόπο του, την ομάδα στην εξαιρετικά πετυχημένη αγωνιστική χρονιά που πέρασε. Κλείνοντας, κάνουμε ιδιαίτερη μνεία στους αθλητές Κοτσιλιάνο-Ζουπάνη, η συνδρομή των οποίων, τα τελευταία χρόνια, στην πορεία της ομάδος ήταν σημαντική. Τους ευχόμαστε Καλή Επιτυχία στον στόχο της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Τέλος ευχόμαστε Καλή Επιτυχία στην Ομάδα Παίδων του Συλλόγου μας, στο Final 4 του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων.

1 σχόλιο

  • Comment Link ΑΛΕΞ Πέμπτη, 10 Ιουλίου 2014 06:35 posted by ΑΛΕΞ

    Σε καλό δρόμο είσαι Μελισσουργέ... Και ο Μαυρομάτης έστειλε την ομάδα του στα τοπικά όταν έγινε πρόεδρος της ΕΟΠΕ

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ