Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
28-10-2013 00:11

ΠΑΣΑΠ: «Ο χρόνος να δικαιώσει Κοτσιλιάνο και Ζουπάνη»

Αξιολογείστε το άρθρο
(8 votes)
Μετά την ομάδα τους (Κολλέγιο) συγχαρητήρια ανακοίνωση στον Γιώργο Κοτσιλιάνο και το Νίκο Ζουπάνη εξέδωσε και ο ΠΑΣΑΠ. Θυμίζουμε ότι οι Έλληνες πρωταθλητές την 5η θέση του Γκραν Σλαμ της Κίνας, επίδοση που αποτελεί ρεκόρ για το ελληνικό μπιτς βολεϊ.

 

Η ανακοίνωση του ΠΑΣΑΠ

Το ΔΣ του ΠΑΣΑΠ καλωσορίζει και συγχαίρει τους αθλητές του beach volley και μέλη του Συνδέσμου Κοτσιλιάνο/Ζουπάνη για την κατάκτηση της 5ης θέσης στο XIAMEN GRAND SLAM της FIVB που έγινε στην Κίνα. Όσοι γνωρίζουν αντιλαμβάνονται το μέγεθος της επιτυχίας αυτής σε ένα τουρνουά που η ελληνική ομάδα κατάφερε να αφήσει πίσω της μεγάλα ονόματα του χώρου.Ευχόμαστε από καρδιάς η επιτυχία αυτή να έχει και συνέχεια, έτσι ώστε να δικαιώσει τον πολυετή, ανηφορικό και μοναχικό αγώνα των δύο αθλητών.


Η ανακοίνωση του Κολλεγίου

«Το τμήμα βόλεϊ του Κολλεγίου Αθηνών συγχαίρει θερμά την ελληνική ομάδα μπιτς βόλεϊ, αποτελούμενη από το Νίκο Ζουπάνη και το Γιώργο Κοτσιλιάνο, καθώς και τον προπονητή τους, Σπύρο Καραχάλιο, για την εξαιρετική φετινή διεθνή πορεία με αποκορύφωμα την ιστορική κατάκτηση της 5ης θέσης στο FIVB Grand Slam της Xiamen, επίδοση η οποία αποτελεί την καλύτερη όλων των εποχών στο ελληνικό ανδρικό μπιτς βόλεϊ. Ο Νίκος και ο Γιώργος κατάφεραν φέτος  να προκριθούν στο κυρίως ταμπλό των Grand Slam (Moscow, Xiamen), παρουσιάζοντας συνεχή βελτίωση, παρά τις τεράστιες οργανωτικές και οικονομικές αντιξοότητες, που αντιμετωπίζουν σε καθημερινή βάση. Η φετινή τους πορείς είναι μια παρακαταθήκη για το μέλλον του ελληνικού μπιτς βόλεϊ.

Από την πλευρά μας, ως τμήμα βόλεϊ, νιώθουμε υπερήφανοι που ο Νίκος και ο Γιώργος, αγωνίζονται για 2η συνεχή χρονιά με το σωματείο μας, αποτελώντας πρότυπα αθλητών για τα τμήματα υποδομή μας. Για άλλη μια χρονιά θα είμαστε δίπλα τους υποστηρίζοντας την υπερπροσπάθειά τους».

Διαβάστηκε 1346 φορές