1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
20-02-2018 21:33

Για το δεύτερο... μπαμ η ΑΕΚ, επιστροφή στα Final 4 θέλει ο Ηρακλής

Στο πρώτο σερβίς στους αγώνες για τα προημιτελικά του Κυπέλλου ανδρών, η ΑΕΚ, μοναδική εκπρόσωπος της Α2, θα αντιμετωπίσει στο κλειστό του Μετς τον Ηρακλή (17.30, Γεροθόδωρος-Νικολόπουλος). 


Η Ένωση, στα προημιτελικά πήρε μεγάλη νίκη με 3-0 σετ επί του Φοίνικα Σύρου και φιλοδοξεί να νικήσει, για δεύτερη φορά, ομάδα υψηλότερης κατηγορίας προκειμένου να βρεθεί στα ημιτελικά του θεσμού. Η πρωτοπόρος του Α2 ομίλου αναζητά την πρόκριση για το final-4 μετά τη σεζόν 2013-2014.

Ο Ηρακλής θα ταξιδέψει για την Αθήνα το απόγευμα της Τρίτης (20/2) και θα παραμείνει στην πρωτεύουσα και μετά το παιχνίδι με την Ένωση, καθώς το Σάββατο (24/2) θα αντιμετωπίσει την Κηφισιά στο Ζηρίνειο για την 18η αγωνιστική της Volley League. Οι «κυανόλευκοι» προέρχονται από καλή εμφάνιση κόντρα στον Ολυμπιακό, παρά την ήττα που γνώρισαν με 3-2 σετ. Η τελευταία παρουσία του Ηρακλή σε final-4 Κυπέλλου ήταν το 2013 στο Ρέθυμνο.

Μετς, 17.30: ΑΕΚ - Ηρακλής Πετ.2015 
Διαιτητές: Γεροθόδωρος-Νικολόπουλος. Παρατηρητής: Τσιντομηνάς. Επόπτες: Νικάκης-Πατεράκης. Γραμματεία: Καλογιάννη

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ