1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-06-2016 16:06

Διπλό χτύπημα του Εθνικού Πειραιώς με Μαντέκα και Σαμπάνη!

Ο Εθνικός Πειραιώς που θα έχει για πρώτη φορά στον πάγκο του τον Σάκη Ψάρρα θα είναι και τη νέα σεζόν πρωταγωνιστής στην Α2 ανδρών και από τις  ομάδες που θα διεκδικήσουν την άνοδο στην Volley League.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Εθνικός έκλεισε συμφωνία με τον έμπειρο ακραίο Γιάννη Μαντέκα που αφήνει την ΑΕΚ για να κατέβει στον Πειραιά και τον 25χρονο Αλέξανδρο Σαμπάνη που αγωνίζονταν δεύτερος διαγώνιος στον ΠΑΟΚ και πλέον θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Και οι δύο αθλητές αναμένεται να ανεβάσουν τη δύναμη ισχύος του Εθνικού και όπως λένε οι πληροφορίες εντός των ημερών θα γίνουν άλλες δύο καλές μεταγραφές που θα κάνουν τη διαφορά.

6 σχόλια

  • Comment Link αεκαρα φορτσα Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2016 07:39 posted by αεκαρα φορτσα

    Δυο κουβεντες. Καθε 1η του μηνα στον λογαριασμο του θα ειναι τα χρηματα του Μαντεκα οπως και καθε αλλου παικτη παει στην συγκεκριμενη ομαδα. Γνωστο σε ολους πολλα χρονια τωρα. Αυτοι της ΑΕΚ θα συνεχισουν και φετος την ιδια τακτικη , και παικτες θα βρεθουν και ολα ωραια και καλα;

  • Comment Link Θοδωρής Κανελλόπουλος Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2016 03:06 posted by Θοδωρής Κανελλόπουλος

    Τα είπε όλα η Στέλλα Τ. Να συμπληρώσω πως είναι μικρός ο κόσμος του βολλευ και θεωρώ τουλάχιστον αστείο να πετάνε λάσπη για ένα από τα καλύτερα παιδιά!

  • Comment Link Στέλλα Τ. Κυριακή, 26 Ιουνίου 2016 16:01 posted by Στέλλα Τ.

    νταξ!! το ζήσαμε κι αυτό!! ότι βρέθηκε άνθρωπος να κράξει τον Μαντέκα για τον επαγγελματισμό & το ήθος του.. γελάνε μέχρι και οι πέτρες Σοφία Κ.!! είναι τουλάχιστον αστείο ξαφνικά ν'αμφισβητείται το αν είναι καλός αρχηγός ή όχι ο Γιάννης και να παραβλέπεται το γεγονός ότι [γι'άλλη μια χρονιά και παρά τις όσες υποσχέσεις και διαβεβαιώσεις!] έπαιζε απλήρωτος γιατί γούσταρε την φανέλα για την οποία αγωνιζόταν, κρατώντας την ομάδα ενωμένη όταν από τον Δεκέμβριο κιόλας το τμήμα βρισκόταν υπό διάλυση. κι επειδή η πιάτσα είναι πολύ μικρή, καλό είναι να κρατάμε χαμηλούς τόνους, να προσέχουμε τι λέμε δημοσίως και να μην βγάζουμε τα προσωπικά μας θέματα στη φόρα γιατί είναι πολύ εύκολο να μάθεις και για το ποιόν του καθενός αλλά και το πως έχει πραγματικά μία κατάσταση. στο σπίτι του κρεμασμένου άλλωστε δεν μιλάνε για σχοινί.. αυτά!!! μακάρι να βρει τον δρόμο της η ΑΕΚ και ν'αποδείξει εμπράκτως το πόσο τεράστια ομάδα είναι!! πολλά συγχαρητήρια στον Εθνικό!! σπουδαίοι αθλητές και πολύ καλά παιδιά και ο Μαντέκας και ο Σαμπάνης!!

  • Comment Link Ypopsiasmenos Κυριακή, 26 Ιουνίου 2016 13:56 posted by Ypopsiasmenos

    Ο Εθνικός είναι ομάδα με ιστορία. Με παρελθόν, παρόν και μέλλον. Έχει δυνατό κορμό, αρχηγούς και σωστή διοίκηση. Τα παιδιά που έρχονται θα ενισχύσουν αγωνιστικά την ομάδα, αλλά μέχρι εκεί. Στο χέρι τους είναι αν θα γίνουν μέρος αυτής της παρέας ή αν απλά θα κάνουν τη δουλειά τους αμίλητοι.

  • Comment Link Σοφια Κ Σάββατο, 25 Ιουνίου 2016 18:57 posted by Σοφια Κ

    Ο μαντεκας ειναι ιδανικος για αρχηγος..κοιταει την παρτη του και μονο..ειναι ο πρωτος που εγκαταλειπει το πλοιο..πληρωνεται παντα στην ωρα του γιατι εχει παντα καλες σχεσεις με την εκαστοτε διοικηση αλλα δυστυχως στην αεκ τον πουλησαν τα κονε του..!!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ