1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
26-06-2019 12:38

Στα «ερυθρόλευκα» ο Δημήτρης Ριζόπουλος

Τον πολύπειρο ακραίο (35 χρ 2μ02), Δημήτρη Ριζόπουλο, ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός.Ο Δημήτρης είναι ο δεύτερος γιος της οικογένειας του θρυλικού προπονητή βολεϊ και καθηγητή των ΤΕΦΑΑ, Κώστα Ριζόπουλου.

Ξεκίνησε το βόλεϊ στην Γυμναστική Ένωση Σερρών που ίδρυσε ο πατέρας του το 1994, συνέχισε στη Δόξα Δράμας, στον Αριστοτέλη Σκύδρας, στην Πανελλήνιο, στη Λαμία (2005-06 και 2009-10), στον Μίλωνα, στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, στον ΠΑΟΚ, στον Φοίνικα Σύρου, στον Άρη, επιστροφή στη Λαμία, Ορεστιάδα, Ηρακλή Θεσσαλονίκης

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού για την απόκτηση του Ριζόπουλου:«Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Δημήτρη Ριζόπουλο. Ο Έλληνας διεθνής ακραίος (ημ. γέννησης 26/8/1984), υπέγραψε το συμβόλαιό του και εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας βόλεϊ Ανδρών.»

Στις πρώτες του δηλώσεις ως αθλητής του Ολυμπιακού, ο Δημήτρης Ριζόπουλος ανέφερε τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην οικογένεια του Ολυμπιακού έναν τόσο οργανωμένο σύλλογο με τόσες πολλές επιτυχίες! Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση και το προπονητικό επιτελείο για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπο μου.

Εγώ από την πλευρά μου υπόσχομαι σκληρή δουλεία και εύχομαι να έχουμε όλοι υγεία για να κατακτήσουμε τους στόχους μας. Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε, για να αγωνιστώ μπροστά στους φιλάθλους που δημιουργούνε κάθε φορά ξεχωριστή ατμόσφαιρα».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ