1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-08-2019 17:29

Το Αλέξινατς ανταποδίδει την σερβική φιλία στην Κερατέα

Τα ταραγμένα χρόνια της επίθεσης των ΗΠΑ στη Σερβία ο ελληνικός λαός συμπαραστάθηκε στους Σέρβους, οικοδομήθηκαν σχέσεις ζωής και βαθιές φιλίες, ενώ ξεδιπλώθηκαν και συγκινητικές ανθρώπινες ιστορίες.

Μία από αυτές ήταν τα γεγονότα με το βομβαρδισμό του Αλέξινατς το οποίο υπέστη πολλές ζημιές και χάθηκαν πολλές αθώες ψυχές. Ο Δήμος Κερατέας Λαυρεωτικής με πολλούς ντόπιους αλλά και ο Γ.Σ.Κερατέας ήταν πρωτοπόροι στη βοήθεια που είχε σταλεί στο Αλέξινατς όπου μάλιστα είχε βομβαρδιστεί το νοσοκομείο της πόλης. Από τότε Αλέξινατς και Κερατέα αδελφοποιήθηκαν και κάθε χρόνο ανταλλάσουν αθλητικές και πολιτιστικές αποστολές.

Στις αρχές καλοκαιριού ομάδες του Γ.Σ.Κερατέας πήγαν στο Αλέξινατς και σήμερα ήρθαν από την Σερβία ομάδες από το Αλέξινατς και συγκεκριμένα ομάδα βόλεϊ παγκορασιδων και ομάδα παίδων μπάσκετ. Κατά την διάρκεια της φιλοξενίας οι ομάδες από την Σερβία θα πραγματοποιήσουν κοινές προπονήσεις με τις αντίστοιχες ομάδες του Γ. Σ. Κερατεας. Την Κυριακή θα διεξαχθούν φιλικοί αγώνες στο κλειστό γυμναστήριο "Ιωάννης Μεγγουλης" στην Κερατέα. (17.00 βολλευ και 19.00 μπάσκετ).  Ο Γ. Σ. Κερατεας ευχαριστεί τον Δήμο Λαυρεωτικης και τον Σύνδεσμο φιλίας και αλληλεγγύης των λαών Λαύριο - Αλεξινατς, για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης. 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ