1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Α.Σ.Π. Ερμής Ηγουμενίτσας
ΕΡΜΗΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ 2013-14

ΗΡΘΑΝ: Λάζαρος Λάμπρος (Α – Φ.Ε.Ιωαννίνων), Ηλίας Μπέλος (Π – Πρέβεζα), Μιχάλης Ονκουλέγε (Κ – Περιστέρι).

ΕΜΕΙΝΑΝ: Νέστωρας Νίκου (Α), Πέτρος Νικου (Π), Κώστας Ντελής (Α), Χρήστος Σατσαρίδης (Λ), Παύλος Χρηστάρας (Κ), Φίλιππος Μπούτρης (Α), Γιάννης Βαμβέσος (Κ), Κώστας Ζώης (Κ), Κώστας Ντάκουρης (Π), Άγγελος Μανέτας (Κ-Δ), Κώστας Παρούσης (Δ), Αναστάσιος Παρούσης (Α).

ΕΦΥΓΑΝ: Αλέξανδρος Λυκοστράτης (Λ – Βολίδα Κέρκυρας), Βλαδίμηρος Βάσιος (Δ).

ΟΜΑΔΑ 2012-13: Νέστωρας Νίκου (Α), Πέτρος Νικου (Π), Κώστας Ντελής (Α), Χρήστος Σατσαρίδης (Λ), Παύλος Χρηστάρας (Κ), Αλέξανδρος Λυκοστράτης (Λ), Βλαδίμηρος Βάσιος (Δ), Φίλιππος Μπούτρης (Α), Γιάννης Βαμβέσος (Κ), Κώστας Ζώης (Κ), Κώστας Ντάκουρης (Π), Άγγελος Μανέτας (Κ-Δ), Κώστας Παρούσης (Δ), Αναστάσιος Παρούσης (Α).

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ 2013-14: Θωμάς Λάμπρου (ανανέωσε).
Τον δεύτερο αγώνα μπαράζ θα δώσουν την Τετάρτη 4 Μαΐου στις 19:00 (Live Streaming) στο στάδιο Νίκος Σαμαράς της Ορεστιάδας ο τοπικός Άθλος και ο Φίλιππος Βέροιας. Στον πρώτο αγώνα ο Άθλος νίκησε στη Βέροια με 3-1 σετ και έχει το πλεονέκτημα για να πανηγυρίσει την πρώτη άνοδο του στην επαγγελματική κατηγορία, 15 χρόνια μετά τον υποβιβασμό της Ορεστιάδας.
Το φεστιβάλ του βόλεϊ της δυτικής Ελλάδας ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Με την συμμετοχή 18 συλλόγων και 540 παιδιών έγινε για 13η χρονιά το μεγάλο τουρνουά μίνι βόλεϊ που έχει αναδειχτεί σε μία από τις μεγαλύτερες γιορτές για το άθλημα. Στο κλειστό γυμναστήριο της Ηγουμενίτσας «Αλεξάνδρα Τσιάβου» το τουρνουά μίνι βόλεϊ «CYCLON» διοργάνωσε και πάλι εφέτος ο Ερμής Ηγουμενίτσας έχοντας επίσημο προσκεκλημένο τον Βασίλη Κουρνέτα.
Ο Ερμής Ηγουμενίτσας απέκτησε τον Παύλο Χρηστάρα. Την περασμένη χρονιά ο έμπειρος διαγώνιος συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας ανδρών με την ομάδα του Γ.Α.Σ Ιωαννίνων. 

Τελευταία τροποποίηση Πέμπτη, 04 Αυγούστου 2016 16:22
Η μέρα της Α2 ανδρών ξεκίνησε με τη νίκη του ΟΠΕΡ απέναντι στον Εθνικό. Για τον δεύτερο όμιλο η Καλαμάτα 80 νίκησε τη Φθία και η Παναχαϊκή πέρασε και από την Αμαλιάδα με κεκτημένη ταχύτητα  από την πρόκριση επί της ΑΕΚ στο κύπελλο. Σημαντική νίκη όμως σημείωσε και ο Ζαφειράκης στον Γ όμιλο καθώς παίζει τα τελευταία του χαρτιά για την παραμονή.
Δείτε το πρόγραμμα και τους διαιτητές για το διήμερο 3-4 Φεβρουαρίου
Με επιστολή διαμαρτυρίας που έστειλε ο Ερμής Ηγουμενίτσας στην ΕΣΠΕΔΕ και τον ΣΥΔΠΕ Ηπείρου, καταγγέλλει τον διαιτητή κ. Νάσση για εξύβριση προς αθλητή της ομάδας.


Για 12η συνεχόμενη χρονιά, πραγματοποιήθηκε στο Γκάζι η εκδήλωση απονομής των βραβείων Novasports. Ο πρώην ακραίος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Νίκολα Μιγιαήλοβιτς και η πρώην ακραία των Βριλησσίων και νυν της Λοκομοτίβ Μπακού, Εύα Χαντάβα δεν μπορούσαν να παρευρεθούν εκδήλωση για να πάρουν τα βραβείο του παίκτη της περσινής σεζόν. Αντίθετα τόσο η ακραία του Μαρκόπουλου, Αλεξάνδρα Ψωμά, όσο και ο... ρούκι, Δημήτρης Χατζόπουλος.
Ξέφυγαν τα Χανιά στην κορυφή του Α ομίλου της Α2 ανδρών. Η ομάδα του Νίκου Μπουτσουρή επικράτησε με 3-1 της Ρωσίων Άθλησης και εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο το αποτέλεσμα του ντέρμπι μεταξύ του ΟΠΕΡ και της Κυζίκου. Μετά από μεγάλο ντέρμπι η ομάδα του Ρεθύμνου επικράτησε με 3-2. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στη 2η θέση δύο βαθμούς πίσω από την κορυφή.
Δείτε το πρόγραμμα και τους διαιτητές των αγώνων των Εθνικών πρωταθλημάτων για το τριήμερο 29-30/11, 1/12
Η ΚΕΠ/ΕΟΠΕ αποφάσισε την αναβολή των αγώνων:
Δείτε το πρόγραμα και τους διαιτητές για το σαββαροκύριακο 22-23 Νοεμβρίου
Δείτε το πρόγραμμα και τους διαιτητές για την 6η αγωνιστική της Α1 γυναικών
Δείτε το πρόγραμμα και τους διαιτητές το διάστημα 1-3 Νοεμβρίου.
Δείτε το πρόγραμμα και τους διαιτητές των Εθνικών Πρωταθλημάτων της Α1 Γυναικών, και Α2 Ανδρών και Γυναικών για το διήμερο 1-2 Νομεβρίου 2014.
Σελίδα 1 από 8

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ