1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
15-12-2014 00:36

«Διαιτητής εξύβρισε αθλητή»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Με επιστολή διαμαρτυρίας που έστειλε ο Ερμής Ηγουμενίτσας στην ΕΣΠΕΔΕ και τον ΣΥΔΠΕ Ηπείρου, καταγγέλλει τον διαιτητή κ. Νάσση για εξύβριση προς αθλητή της ομάδας.



«Σήμερα 14/12/2014 και ώρα 16:00 μ.μ ο σύλλογός μας κλήθηκε σε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο με θέματα: α) τον αριθμό των διορισθέντων διαιτητών ανά παιχνίδι και β)την ανάρμοστη συμπεριφορά του κ.Νάσση προς παίκτη της ομάδος μας.

Κατόπιν τούτου  ζητούμε από την Ε.Σ.ΠΕ.ΔΕ. και τον ΣΥ.Δ.ΠΕ. ΗΠΕΙΡΟΥ να μας απαντήσει εγγράφως α) ποιός πρέπει να είναι ο αριθμός διαιτητών ανά παιχνίδι και ο τρόπος επιλογής τους; Γίνεται λόγος διότι έχει παρατηρηθεί να διορίζονται σε  διάφορα  παιχνίδια τρείς διαιτητές, άλλα δύο και άλλα μέχρι και ένας
β) ζητούμε τον παραδειγματισμό του κ. Νάσση με βάση του άρθρου 9 παρ.ΣΤ του κανονισμού διαιτησίας για την εξύβριση προς παίκτη ομάδος. Όταν ο παίκτης  κατά την προσπάθεια επαναφοράς μιας δύσκολης μπάλας έπεσε πάνω στην σκάλα του διαιτητή ο κ.Νάσσης γύρισε και απάντησε απειλητικά και χυδαία για τον παίκτη μας.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων τον ΣΥ.Δ.ΠΕ. ΗΠΕΙΡΟΥ και την Ε.Σ.ΠΕ.ΔΕ, γιατί είμαστε σίγουροι για τις σωστές αποφάσεις τους.
Περιμένουμε τις απαντήσεις και τον παραδειγματισμό του κ.Νάσση για την άπρεπη συμπεριφορά του».   
Διαβάστηκε 1700 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ