1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Το πρωτάθλημα στην Α' Ζώνη της Α2 Ανδρών και ταυτόχρονα την άνοδο στην Pre League πανηγύρισε η Αρμενική. Η ομάδα του κόουτς Ρουμιάν επιβλήθηκε στον δεύτερο τελικό ανόδου στην έδρα της Κερατέας με 3-0 σετ και με 2-0 νίκες στην τελική σειρά των πλέι οφ,  ολοκλήρωσε την φετινή ονειρική πορεία του συλλόγου.
Την πρόκριση στις 8 καλύτερες ομάδες του Κυπέλλου Ελλάδας ανδρών εξασφάλισε η Κηφισιά, η οποία επιβλήθηκε εκτός έδρας της Αρμενικής με 3-0 σετ.
Πρόωρα ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση του Ερμή Πατρών με την Άθληση Μυτιλήνης για την 14η αγωνιστική Α' Ζώνη της Α2 ανδρών, καθώς δεν υπήρχε γιατρός στο γήπεδο. Το παράδοξο όμως της υπόθεσης είναι ότι η απουσία γιατρού έγινε αντιληπτή στο τρίτο σετ.
Πρωταθλητής χειμώνα και μάλιστα αήττητος αναδείχτηκε ο ΓΣ Κερατέας, ο οποίος στο φινάλε (10η αγωνιστική) του Α΄ Γύρου της 'Α ζώνης της Α2 Ανδρών πήρε με 1-3 το ντέρμπι κορυφής με την Αρμενική. Η ομάδα του Χρήστου Ζιντζόβα απολαμβάνει την κορυφή με 9/9 νίκες, 25 βαθμούς και 27-8 σετ.
Το σούπερ ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στην πρωτοπόρο ΑΕ Αρμενίων που εχει 24 πόντους και την δεύτερη Κερατέα που εχει 22,ξεχωρίζει στην 10η αγωνιστική της Α’ Ζώνης της Α2 ανδρών η οποία μονο αυτή παίζει το Σαββατοκύριακο ενω οι αγώνες της Β' Ζώνης θα ξεκινήσουν μετά τις γιορτές.
 Η αναμέτρηση τετράδας ανάμεσα στο τέταρτο Παγκράτι και την δεύτερη Κερατέα ειναι το παιχνίδι που τραβάει ολα τα φώτα στην Α ζώνη της Α2 Ανδρών.για την 8η αγωνιστική.
Κερατέα από… μέταλλο καθώς κατάφερε  με καθαρό 3-0 να σπάσει το αήττητο σερί του Ρεθύμνου στο πολύ μεγάλο ντέρμπι κορυφής της ‘Α ζώνης της Α2 ανδρών για την 7η αγωνιστική. Οι νικητές ισοβάθμησαν πλέον με την Κρητική ομάδα στους 17 πόντους.
Το ντέρμπι αήττητων ανάμεσα στην τρίτη Κερατέα και το πρωτοπόρο Ρέθυμνο, κλέβει την παράσταση στην ‘Α ζώνη της Α2 ανδρών για την 7η αγωνιστική.
Η απώλεια βαθμού που είχε το Ρέθυμνο στην Πάτρα, όπου επικράτησε με 2-3 της γηπεδούχου Ολυμπιάδας, και το καθαρό τρίποντο που πήρε η Κερατέα στην Πετρούπολη με 1-3, έφερε τους φιλοξενούμενους στην κορυφή και σε ισοβαθμία με την Κρητική ομάδα στους 14 πόντους.
 Το αθηναϊκό ντέρμπι πενταδας ανάμεσα σε Γλυφάδα-Παγκράτι ξεχωρίζει στην Α’ ζώνη της Α2 ανδρών. Αντίθετα οι δύο πρωτοπόροι Ρέθυμνο και Κερατέα, εχουν βατά παιχνίδια εκτός έδρας, σε Ολυμπιάδα Πάτρας και Πετρούπολή αντίστοιχα.
Την τέταρτη συνεχόμενη νίκη του κατέκτησε ο Ν. ΟΠΕΡ στην ‘Α ζώνη της Α2 βόλεϊ ανδρών, επικρατώντας με 3-0 της Γλυφάδας στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» για την αντίστοιχη αγωνιστική.
Το ντέρμπι τετράδας  ανάμεσα στο πρωτπόρο Ρεθυμνο με 9 βαθμούς και της τρίτης Γλυφάδας που εχει 7 ξεχωρίζει στην Α΄΄ ζώνη της Α2 ανδρών. Επίσης για τον ίδιο όμιλο το Παγκράτι υποδέχεται τον Φοίβο Μελισσίων και η δεύτερη Κερατέα αντιμετωπιζει την Ολυμπιάδα Πατρών.
Μόνος πρώτος με 3/3 νίκες έμεινε στην κορυφή της Α’ ζώνης της Α2 ανδρών ο ΝΟΠ Ρεθύμνου καθώς επικράτησε στα Μελίσσια του Φοίβου με 1-3.
 H μονομαχία κορυφής ανάμεσα στην Γλυφάδα και την Κερατέα ειναι αυτή που ξεχωρίζει στην 3η αγωνιστική της 'Α ζώνης της Α2 ανδρών. Επίσης  αύριο κάνει πρεμιέρα  και η Β' Ζώνη  με πολλές αμφίρροπές αναμετρήσεις.
Τα δύο αθηναϊκα ντέρμπι ΓΣ Πετρούπολης- Γλυφάδα και Κερατέα-Φοίβου Μελισσίων, είναι τα ματς που κλέβουν την παράσταση στην 2η αγωνιστική Ά ζώνη της Α2 ανδρών.
Πρεμιέρα είχαμε στην και στην Α’ ζώνη της Α2 ανδρών με 3/5 νίκες των γηπεδούχων ενώ η Β’ Ζώνη θα ξεκινήσει στις 4/11.
Στην Καλαμάτα θα αναδειχθούν οι πρωταθλητές του Πανελληνίου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ τζούνιορς για το 2023 στην κατηγορία κάτω των 22 ετών. Η διοργάνωση που ονομάστηκε VANGELIS KOUTOULEAS K22 FINALS προς τιμήν του Καλαματιανού Βαγγέλη Κουτουλέα που έφυγε από την ζωή τέτοιες μέρες πριν ένα χρόνο, θα διεξαχθεί το διήμερο 22-23 Ιουλίου στις εγκαταστάσεις του Kalamata Beach Volley και είναι μία συνδιοργάνωση της ΕΟΠΕ με τον Δήμο Καλαμάτας.
Με τεχνικό διευθυντή τον Μπάμπη Ζαρωτιάδη και προπονητή τον Γιώγο Γιουβανόκογλου, ξεκίνησε την ανασυγκρότηση του ρόστερ της ανδρικής του ομάδας ο Φοίβος Μελισσίων που αγωνίζεται στην Α2.
Το κατασκοπευτικό θρίλερ που απασχολεί τα ΜΜΕ (συνελήφθη από το FBI για κατασκοπεία υπέρ της Ρωσίας) και φέρει ως πρωταγωνιστή τον πατρινό επιχειρηματία με καταγωγή από την Ηλεία Νίκο Μπογονικολό. Γυρίσαμε το χρόνο πίσω περίπου 25 χρόνια και ψάξαμε το αρχείο μας ώστε να θυμηθούμε το πέρασμα του από το ελληνικό βόλεϊ.
Το πρόγραμμα της Α' φάσης των πλέι οφ ανόδου της Α' Ζώνης της Α2 Ανδρών.
Πανιώνιος και Εθνικός Αλεξανδρούπολης παρέμειναν αήττητοι στις δύο ζώνες της Α2 ανδρών στην επανεκκίνηση της κατηγορίας μετά τις γιορτές.
Μετά την διάλυση της γυναικείας ομάδα του ΖΑΟΝ στη Volley League, oριστικό τέλος είχαμε και στην ανδρική ομάδα του Ιωνικού Νίκαιας, η οποία αποχώρησε επίσημα από το πρωτάθλημα της Α2 και απο το ξεκίνημα του Β' γύρου, αν και ήταν πρωτοπόρος και αήττητη στην Α΄ζώνη της κατηγορίας, με 8/8 νίκες και 24 πόντους, παρέα με τον Πανιώνιο.
Το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής σε Α και Β΄ζώνη στην Α2 ανδρών
 To πρόραμμα της 6ης αγωνιστιικής σε Α, Β Ζώνη στην Α2 Ανδρών:  
Σελίδα 1 από 32

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ