1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-01-2020 16:00

Ο Κανέλλος είναι παίκτης του Φοίνικα και ταξίδεψε για Σύρο

Στο πρόσωπο του Μάκη Κανέλλου ο Α.Ο.Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ βλέπει μία ακόμα αξιόπιστη λύση για να ενισχύσει το μπλοκ του.

Ο έμπειρος κεντρικός που μάλιστα σε λίγο καιρό θα γίνει και πατέρας αποχαιρέτησε τον Παμβοχαϊκό και από το βράδυ της Κυριακής ενσωματώθηκε με τον Φοίνικα ΟΝΕΧ και σήμερα το πρωί αναχώρησε με την υπόλοιπη ομάδα για το νησί των Κυκλάδων.

Μετά την αποχώρηση του Πορτογάλου Τσβετιτσιάνιν στις αρχές του χρόνου επειδή λόγω της απόκτησης του Αργεντινού Γκονζάλες συμπληρώθηκε ο απαιτούμενος αριθμός ξένων, ο Φοίνικας είχε κενό στο μπλοκ. Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες που έκαναν ο Νίκος Χριστόφας και ο Δημοσθένης Λινάρδος έπρεπε να αποκτηθεί ένας τρίτος Ελληνας κεντρικός.και μετά από διαπραγματεύσεις 15 ημερών αποκτήθηκε ο Κανέλλος.

Ο έμπειρος κεντρικός αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του στον Παμβοχαϊκό μετά τον αγώνα που έδωσε με την Ελπίδα και σήμερα το πρωί σαλπάρησε για την Σύρα. Ο Κανέλλος ανεβάζει πιο ψηλά τον πήχη και έχει στόχο να γίνει απαραίτητος στη νέα εποχή του «πειρατικού» μετά και την έλευση της μεγάλης χορηγίας της ΟΝΕΧ.

Όσο για τον Παμβοχαϊκό δε θα μπορούσε να σταθεί εμπόδιο στον αθλητή και αναζητά ξένο κεντρικό για να καλύψει το κενό του Κανέλλου.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ